N900 Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarpd

Üye
    Konu Sahibi
N900 Hakkında Soru
Merhaba,

Bir n900 sahibi ve cahili olarak bir iki sorum var, yanıtlarsanız çok sevinirim.

1) telefondan internete bağlanmak için sadece wifi ve 3g bağlantılarını mı kullanabiliyoruz. Usb ile bilgisayardaki interneti telefona aktaramıyor muyuz?

2) ilk sorumun nedeni wifisiz bir ortamda olduğum için, haliyle telefonda internet bağlantısı olmadığı için programları depolara erişip indiremiyorum. Depolardaki programları kurulum dosyalarıyla birlikte bilgisayara indirebilir miyiz?

3) siteye yayınlanan P.R 1.2, 1.3 gibi yazılımlar(güncellemeler) ne işe yarar? n900e ne kazandırır ne kaybettirir?

faruktml

faruktml

Üye
Öncelikle Nokia Software Updater ile Cihazın Yazılımını Güncelle 1.2 ye Göre Hiç Bir Eksiği Yok Fazlası var.

Daha Sonra İstediğin Programları burdan indir ve MyDocs' a at ( N900 ana Hafıza ) Dosya Yöneticisinden Girdiğinde Üzerine 1 Kere Tıklaman Yeterli Kuruluma Başlıyacaktır.

converter2

converter2

Üye
Usb ile bilgisayardaki interneti n 900 de kullanamıyosun ben çok araştırdım.

sarpd

Üye
    Konu Sahibi
Daha Sonra İstediğin Programları burdan indir ve MyDocs' a at ( N900 ana Hafıza ) Dosya Yöneticisinden Girdiğinde Üzerine 1 Kere Tıklaman Yeterli Kuruluma Başlıyacaktır.

dediğin adresten indirip mydocs'a attığımız dosyalar internet bağlantısı istiyor. benim sorunum internet bağlantımın olmaması zaten. direk kurulum dosyası lazım.

faruktml

faruktml

Üye
Herhangi Bir Operatör Bağlantısı Sağla Download veya Upload Yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt