n900 foto neden zaif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batya

Üye
    Konu Sahibi
n900 foto neden zaif
selamlar!ben 2 telefon kullaniyorum!!nokia 6700 ve N900 her ikisindede kamera 5 mp!!ama nedense 6700 n900 den iyi cekim yapiyor!bu neden boyle yani??

denizci535

denizci535

Üye
bunun nedeni lens odagidir ayni kamerayi kullaniyorlar fakat biri 2.6 digeri 2.8 gibi arkasinda yazar... daha onceleride bu konu konusuldugunda sadece mercegin biraz kisa olmasi gosterildi yanlis hatirlamiyorsam gibi seyler tam hatirlamadim boyle seylerden konusuldu... ama yinede kamerasi iyi guzel ben begeniyorum carl zeiss mercekleri iyi bence...

kutukak

kutukak

Üye
fotoğraf çekmeden önce ayarlarında geniş ekranı değilde 5 mp olanı seçipte mi deneme yaptın?

denizci535

denizci535

Üye
5mp ile denedim... yinede iyi kare yesil olunca basiyorum gayet memnunum mp4 formatinda video da cekiyor yetiyor... ben internet daha cok kullaniyorum...

batya

Üye
    Konu Sahibi
5mp ile denedim... yinede iyi kare yesil olunca basiyorum gayet memnunum mp4 formatinda video da cekiyor yetiyor... ben internet daha cok kullaniyorum...

zaten bu bir laptop sankI!!ne kadaar iyi cekmesine ragmen yinede 6700 dan zaif cekiyor!!iyi cekmek icin hansisa program kullanmak lazimmi?? ya boyle bir program varmi?

denizci535

denizci535

Üye
depolarda fcamera ncam mi ne ikinciyi hatirlamadim kamera de dosyalarda cikar kullananda var ama ben kullanmiyorum...

batya

Üye
    Konu Sahibi
depolarda fcamera ncam mi ne ikinciyi hatirlamadim kamera de dosyalarda cikar kullananda var ama ben kullanmiyorum...
bende kullanmak istemezdim ama hicde istemiyorum n900 6700 dan pis cekim yapsin

NR6630

NR6630

Üye
unutmayın entegresel bir şeyi programla düzeltemezsiniz hernekedar şu program güzel bu program iyi çekiyo desenizde sadece kendinizi kandırmış olursunuz. mercek neyse odur belli bir kalite sınırı vardır, evet bende çeşitli programlarla çektim ama fark bulamadım yani n900 kamerası neyse resmide odur malesef düzeltmenin yolu yok.....

denizci535

denizci535

Üye
aslinda bu n900 kapasitif lcd ekranli simdi 2011 de cikarsalardi birde pil tabi 1500 amp ne guzel olurdu... malesef kamerasi 5mp ama mp4 olarak video kayit yapiyor bence yeter...

NR6630

NR6630

Üye
aslinda bu n900 kapasitif lcd ekranli simdi 2011 de cikarsalardi birde pil tabi 1500 amp ne guzel olurdu... malesef kamerasi 5mp ama mp4 olarak video kayit yapiyor bence yeter...
evet ortak video çekimi cidden çok güzel ama net bence:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt