n900 format atmak

slm arkadaşlar bnim n900 var program yükledim kapattım acıyorum açılırken tam pin kodunu sorarken reset atıyor tekrar açılıyor tekrar reset atıyor yardım edermisiniz

İşlemleri dikkatli deneyip uygula istersen...

kafam bayağı karıştı flasher bunu nasıl kurucam kusura bakmayın...

flasher programı burada...

çok çok tşkr ederim arkadaşlar hemen deniyecem

----------Eklendi @ 22:59:35 ---------- Yazıldı @ 22:01:21 ----------

kafayı yiyecem bilgisayarım flasher çalıştırmıyor yardım edin tüm dediklerinizi yaptım tek bu çalışmadı bir türlü

Flasher zaten pc'den direk açılmıyor çalıştır komutuyla açılıyor... İstersen bekle yarın bir ara zaman bulup sana nasıl flashlayacağını anlatayım... Biraz geç oldu...

tamam bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim tşklr..

1. Telefonda yeteri kadar şarj olmalı

2. Maemo flasher indir.

3. Flasher kurduktan sonra şu dizin oluşacaktır: C/Program Files/maemo/flasher-3.5

4. adresine giderek imei numaramızla giriş yapıyoruz ve RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin dosyasını indiriyoruz.

5. Cihazı kapatınız. PC'de "Çalıştır"a girip cmd yazıyoruz, enter deyip şu kodu yapıştırıyoruz ve enter diyoruz: cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5" (tırnak işaretleri de dahil)

6. Şimdi N900'ümüzün klavyesinden "U" tuşuna basılı tutup USB ile PC'ye bağlıyoruz. N900'ümüzün sağ üst kısmında USB işareti çıkacaktır. PC'de de gerekli USB tanıma işlemleri tanımlandıktan sonra şu kodları giriyoruz ve enter diyoruz:
flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R

7. Cihazımız formatlanmıştır.

NOT: Bazı durumlarda kernelle ilgili problem yaşarsanız, sadece kerneli flashlamak için şu kodu giriniz:
flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin --flash-only=kernel -f -R

Selametle...

Tepkiler: MAERKEK
osman cok guzel siraladin sarji az olan varsa hayatta flash da calismaz telefona formatta atilmaz telinizi tam sarj edin... sonra osmanin dedigini yapin....kerneli flashlaman yeterli bana gore... en basiti kernele flash atmaktir onu deneyin derim...

arkadalar n900 de acıyorum sarı ısık yanıyor sönüyor kapanıyor neden acaba bir bilginiz varmı

bataryan sarjli degildir ikinciside kapama acma tusuna iyice bas acilir....

sorununu boyle anladim tam detayli yazarsan yardimci oluruz.?.

arkadalar n900 de acıyorum sarı ısık yanıyor sönüyor kapanıyor neden acaba bir bilginiz varmı

kardes telefon coker ise telefonda bataryan sarj olmaz... onun icin coktukten sonra mutlaka bataryani baska bir telde veya turkcel tim de sarj et unutma.........