receph
Üye
sanirim ben orjinal flash player 9.4 stok surumunu kaybettim.Bu yuzdende tweak flash plugin uygulamasi error misimach gibi bir uyari veriyor. Acaba stok surum libflashplayer.so dosyasinin linkini paylasabilir misiniz? birde n900 e orjinal flash 10.1 cikmis,acaba stabil calisiyor mu bilginiz var mi?
arkadaşım bak yukarıdaki libflashplayer.so dosyasını bilgisayarıma indirdim sonra telefonumun ana hafızasına attım sonra ne olur ne olmaz diye telefondaki tweak prosunu sildim sonra yeniden yükledim sonra filebox programından bu dosyayı o denilen yere attım hatta kabul etmedi sonra bir ayarı var onu yaptım yeniden baslattım telefonu bu sefer attım oldu sonra proyu kapattım tweak prosunu actım ama acılışta aynen şöle yazıyo (flash plugin file size mismatch 6723876 vs 6732516 ) bu çıkıyo sonra done dedim 10,1,61 olan yeri 11,1,61 yaptım restart browser dedi yeniden baslattım girdim faceye ama yine aynı değişme yok şimdi benim hatam nerede???
yok arkadasım restorede olmuyor hata veriyor aslında telefonu surdan atmak hiçte kötü bir fikir değil formatta atamam hayatta bu kadar bilgi varken pifff nasıl çözülür bu sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?