potman55
Üye
-
Konu Sahibi
-
beyler anormallik yok ben buldum depolarda tweak flash puding diye birşey var onu kurun ve orada manuel olarak sekmesini işaretleyin sonra change deyin sürüm 10. küsürlü bireş olacak o 10 yazan yeri 11 yapın ve tekrar change deyin sonra keyfinize bakın
beyler anormallik yok ben buldum depolarda tweak flash puding diye birşey var onu kurun ve orada manuel olarak sekmesini işaretleyin sonra change deyin sürüm 10. küsürlü bireş olacak o 10 yazan yeri 11 yapın ve tekrar change deyin sonra keyfinize bakın
arkadaşım ben yaptım ama olmuyor senin yazdığın tam numaralar nedir çünki 5 sayı var başına 11 yazıyorum ama yine güncelleme diyo benim kullandığım eski versiyonu libflashplayer.so dosyasını değiştirerek şimdiye kadar izliyordum ama bunu yapınca olmuyor bir yardım plsss
arkadaşım ben yaptım ama olmuyor senin yazdığın tam numaralar nedir çünki 5 sayı var başına 11 yazıyorum ama yine güncelleme diyo benim kullandığım eski versiyonu libflashplayer.so dosyasını değiştirerek şimdiye kadar izliyordum ama bunu yapınca olmuyor bir yardım plsss
flash 10.0 r53 u x-term den kurduktan sonra tweak flash uygulamasi islevini kaybetti sanki,acarken error veriyor restore veya change etsemde eklentilerde surum ayni gozukuyor. Uygulamayi kaldirip tekrar yuklesemde kar etmedi.Benimde sorunum facebook tan video izleyememek. Becerebilsem format aticamda onuda yapamiyorum
sanirim ben orjinal flash player 9.4 stok surumunu kaybettim.Bu yuzdende tweak flash plugin uygulamasi error misimach gibi bir uyari veriyor. Acaba stok surum libflashplayer.so dosyasinin linkini paylasabilir misiniz? birde n900 e orjinal flash 10.1 cikmis,acaba stabil calisiyor mu bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?