N900 firmware yeni pro 1.4 ne zaman çıkacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
faruktml

faruktml

Üye
    Konu Sahibi
N900 firmware yeni pro 1.4 ne zaman çıkacak ?
Evet arkadaşlar konu hakkında bir bilgisi olan varsa yeni sürüm ne zaman gelecek içeriği neler olacak bilen varsa bizimle de paylaşabilirmi ?

drangela61

drangela61

Üye
henuz boyle bir soylentiye rast gelmedim zaten pr1.3 yeni geldi sayilir pr1.4 gelecekse bile daha zamani var zaten oyle bir durumda internete sizar...

murattiy

murattiy

Üye
pr1.3 un gelmesini blle mucize sayanlar var
nokia maemo destegini bitirdi.meego ile n900 hayat bulmaya calisacak
belkide yarim yamalak calisan android ile
telefondan hic anlamayan google cikip bu isin uzmani nokia yaya android ile guzel bir ders verdi
hayalim telefon htc evo 4g de android yuklu geliyor
maemo yukleyen baska bit telefon yada bilgisayar firmasi gormedim ama android heryerde
kisaca bir buyuk mucize da olursa 1.4 gelir yada dikey modu olmayan 3_ olmayan telefonla ortada kaliriz

faruktml

faruktml

Üye
    Konu Sahibi
Muratty hocam beni N900 den soğuttun valla :)

3g bekliyordum ben heyecanla

murattiy

murattiy

Üye
aslinda n900 u seviyordum taki arkadastan deneme surusu olarak 1 gunluk htc evo 4g aldim,kullandim .600 usd aldigi telefon ile sadece donanim olarak karsilastirdim n900 umu ve N900 benim icin bitii
simdi bir pasaport bulursam htc alip kayit yaptiracagim.muthis bir telefon

faruktml

faruktml

Üye
    Konu Sahibi
Açık Kaynak Yazılım Yokki yada Şöyle Söyleyeyim bende 1 kaç saat inceledim o telefonu ama internet üzerinden görüntülü görüşme bile yapamıyorsun.. kimine göre hoş tabi ihtiyaçlara göre değişiyor fikirler.. N900 çok iyi bir cihaz ama 3g olmaması olayı bitiriyor

drangela61

drangela61

Üye
zaten pr1.4 gelirse bu bahsettiginiz ozellikler buyuk ihtimal gelecektir yani oyle umuyorum ;)

murattiy

murattiy

Üye
htc evo 4g android kullanıyor linux çekirdeği üzerine kurulu kısaca maemo gibi açık kaynak kısaca
htc hd2 ile karıştırma ,htc hd2 win kullanıyor

--------------- Ekleme ---------------

bu arada pr1.4 ile beklediğiniz özelliklerin geleceğini kimse garanti edemez

drangela61

drangela61

Üye
garanti etmiyoruz zaten sadece umuyoruz ;)
ayrica maemo zaten ara bir urun olarak kaldi nokia artik daha guclu olan meegoya geciyor ve insallah bu meego androide kafa tutacak hatta daha da ileride birsey olacak...
en azindan temennimiz bu...

NR6630

NR6630

Üye
SLM arkadaşlar
1. bu arada pr1.4 tahminim 3 ila 4 ay arsında gerçekleşecek
2. şunuda unutmayınki n900 sadece pr1.2 de devasa değişikliğe uğradı
3. pr1.3 ise şu meego için zımbırtıya gitti meego uğruna kaynadı gitti ama meego uyumunu da getirdi yani n900 zaten artıok meego ya hazır
4. pr 1.4 çıkıcak ve bununla n900 ikinci devasa değişikliğini son kez yaşayacak. nokia güçlü cihazların arkasında hep durur. bu zaten tablettir telefon pazarıyla aynı olmaz zaten düşünün. sadece 4 çeşit tablete ulaştı şuana kadar nokia.. ama telefon modellerinde 200 e yakın çeşit çıktı.. yani onun için tablet yavaş ilerleyebilir firmwareler için canınızı sıkmayın.. ayrıca internet konusunda htc n900 den bir nebze geridedir bunuda unutmayın:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt