n900 e android yükledim bir sürü sorun cıktı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilal1928

Üye
    Konu Sahibi
n900 e android yükledim bir sürü sorun cıktı!!
arkadaşlar android yükledim telefon kapalı gözüküyor yani mesaj atamıyorum mesaj gelmiyo birileri arayamıyo kamera açılmıyo bir sürü sorun var bunlar düzelebilirmi ?

denizci535

denizci535

Üye
pin kodunu sor u iptal et otomatik pin sormadan açılsın.

bilal1928

Üye
    Konu Sahibi
kardeş zaten öyle acıyorum turkcell olduğunu buluyor ama ne mesaj gönderebiliyorum ne aranabiliorum nede arayabiliyorum bişey eksikmi oldu acaba ama bir kac kez kurdum yani bi sorun olmasi için bi sebep yok

kaan dean

kaan dean

Üye
sana tek tavsiyem acil bir sekilde telefona format at ve androiddeeeennn uzakkkkkkkkkkk dur..

bilal1928

Üye
    Konu Sahibi
format atmadan silemiyomuyuz androidi

osmanayman

osmanayman

Üye
Android 2.3.4'de mesaj sorunu yoktu. Arama sorunu ve kamera sorunu var. Adamlar stabil çalışacak android üzerinde çalışıyorlar(2.3.5), yakında çıkacak burada paylaşırız İnşallah...:oke:

----------Eklendi @ 14:23:52 ---------- Yazıldı @ 14:18:31 ----------

Format atmadan silmek biraz zor. Fakat şöyle yapabilirsin. Backup Menu diye bi pro var depolarda. Onu indir, tele yükle tabii yüklenebilmesi için multibootu kaldırman gerekecek. Ardından teli aç klavye de açık kalsın. Seçeneklerde create backup seçeneği var oradan rootfs ve opt yedekleme var. Tabii bunun için boş alan gerekli bende 4.5 gb falan oldu. Çünkü çok şey yüklü bende. En temizi format tabii... Şunu da belirteyim flashlarken önce vanilla ile ardından pr1.3 ile flashla yoksa bazı artıklar kalıyor telde... Selametle...

mert_1047

mert_1047

Üye
sana tek tavsiyem acil bir sekilde telefona format at ve androiddeeeennn uzakkkkkkkkkkk dur..

Niye ne zararı dokunduki valla ben şahsen gayet memnunum yakında toplu bi emülatör paket de vereceğim şuan test ediyorum ne çalışıyor ne çalışmıyor bi 10 tane filan emülatör vereceğim program ve oyunlarda bi sıkıntı yok zaten 2.3.5 te tam telefon kullanımına geçmiş oalcağız inş. android silimiyle ilgili bi yol vardı talk mameoda şahsen çok memnun olduğum için denemeyi düşünmüyorum şimdi bakayım bulunca paylaşırım Selamlar...

Meego

Meego

Üye
Zaten o problemler var .Telefona flash at maemo kullan . Android 2.3.5 çıkınca neler çalışıp neler çalışmadıgını görecegiz ona göre yüklersin .

kaan dean

kaan dean

Üye
Niye ne zararı dokunduki valla ben şahsen gayet memnunum yakında toplu bi emülatör paket de vereceğim şuan test ediyorum ne çalışıyor ne çalışmıyor bi 10 tane filan emülatör vereceğim program ve oyunlarda bi sıkıntı yok zaten 2.3.5 te tam telefon kullanımına geçmiş oalcağız inş. android silimiyle ilgili bi yol vardı talk mameoda şahsen çok memnun olduğum için denemeyi düşünmüyorum şimdi bakayım bulunca paylaşırım Selamlar...

android multibot ve kerneller telefonu resmen dagitti zar zor kurtardim.. bende cok istiyorum ve begeniyorum ama ciddi anlamda gozum korktu. yuklemeyi senin anlattigin sekilde aynen yaptim sonra ne olduysa android aciliyor logo geliyor sonra pert surekli ac kapa.. dilerim 2.3.5 sorunsuz bir sekilde cikar

kara90

Üye
android silme yöntemi

x termden asagıdakı kodu girin

root
mount /dev/mmcblk0p2 /and -o noatime
nitdroid-uninstaller

sonra file box yardımıyla asagıdaki dosyalı sılın. sonrada sd karınızı telefondan biçimlendirin .

home: bin, data, dev, etc (symlink), initrd, lib (symlink), mnt, proc, sbin, sdcard, sys, system, tmp, usr,default.prop, init, init.nokia.rc, init.rc

yanlıslıkla baska seyler silmeyin. home klasorunun altındakileri silin.

mert_1047

mert_1047

Üye
Şahsi görüşüm eğer 2.3.5 i bekliyorsanız kaldırmayın sadece boot etmezsiniz size zararı dokunmaz

bilal1928

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevabınız için saolun mert kardeş sen androidi kullanıyorum demişsinde sende sorunlar yokmu yani aranabilme veya mesaj atabilme ?

3319055

Üye
arkadaşlar bende arama ve kamera sorunu dışında başka bi sorun yok gayet iyi çalışıyor inşallah düzeltirler bunuda...

0SEmih0

Üye
yaa siz nasıl tüm özellikleri kullanabiliosunuz.. ben ne arama yapabiliom nede aranıom. mesaj atamıom ama msj alabiliom. internet içinde erişim noktası istio, onun içinde hangi telefon modelinin int ayarlarını kullanacgmı bilmediğim için onuda yapamadm. onun için maemodan devam...

yalnizkalp21

Üye
valla kardes gecen gun bende b, program vardi live profile diye bi arkasdasla konusmak icin android uzerinde calisiyodu program bende ayni denin gibi problemler yasiyodum acaip bunalmistim sonra bi ofrmat attim tele sonra android 2 3 4 ü kurdum valla telefon geldiginde telefon caliyo bile internetede otomatik baglaniyo wirelles felan her sey calisiyo ins sende kurarsin kazasis belasiz kullanirsin

0SEmih0

Üye
sen nerden kurdun peki. ben autoinstaller die bisi vardı ordan kurdum versiyonunu bilmiorum

yalnizkalp21

Üye
dostum ben burdaki arkadaslarin onerdigi android surumunu kurdum bak forumda var android 2 3 4 kurulumu aouto installer le degil auto intaller bildigim kadariyla eski surumu kuruyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt