N900 de Usb On The Go var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
N900 de Usb On The Go var mı?
Selam Arkadaşlar
Bizim cihazın USB on the go yani usb üzerinden usb stick ya da hard disk desteklediğine dair bilginiz var mı?
Şimdi N8 için bu özellikten bahsedip duruyolar, yurt dışı bazı forumlarda desteklediği yazıyor. 200ma güce kadar desteksiz çalıştırdığı yazıyor.
Aranızda deneyen var mı?
asağıdakı lınkte calıstıgı gorunuyo

WitchKing

Üye
var. yurt dışında kutu içeriği olarak o aparatı veriyolar ama ben türkiyeden aldım kutu içeriğinde o aparat yoktu :S

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
O halde 2 ucu disi olan usb kablosunu mevcut data kablomuza baglayarak baglantiyi saglariz saniyorum.

kaan dean

kaan dean

Üye
benim hollandada aldigim cihazda bu aparat yoktu.

murattiy

murattiy

Üye
sadece dişi kablo ile olmuyor.özel bir usb kablosuna ihtiyaç duyuyor standart usb kablosu değil

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
ama adamlar hem standart disi usb kablo ile hem de usb hub a paralel baglayarak yapmis gibi gosteriyolar forumlarda

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici

Şuan işyerindeyim ve N900' ün kablosu yanımda değil. Eve gidince deniycem ve sonucu buraya yazıcam...

kuavo15

kuavo15

Üye
olmuyor arkadaşlar ben denedim öfff bi türlü bulamadım şu otg n900 için

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
olmayan nedir? destek mi yok bu kablo ile mi olmuyor? aslinda pisayasa yeni giren tum @ symbian ^3 telefonlarda otg kablosu var N900 destekliyosa anlamamiz bi telefoncuya girip rica etmemize bakar

keansue

keansue

Üye
Deneyen var mı ?

kuavo15

kuavo15

Üye
dosyalrı nasıl kurabileğimizi anlasak deneyeceğiz ama bununla uğraşmak gerek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt