mustimik
Üye
-
Konu Sahibi
-
birader ozaman sınırsız internete geçiceksin olay biticek yada şüphelendiğin bir proyu kaldırıp tekrar deneyeceksinArkadasim ben zaten 1 yildir surekli acik sekilde 24 saat onlineim,bu sekilde kullanmasam n900 kullanmamin bi amaci olmaz zaten. Veri aktarimimi personel data monitor den takip ediyorum, operatorun yolmasiyla bi alakasi yok yani, vodofondan sinirsiz internet almak ne alaka=, ben diyorumki alette bi acayiplik var, bilgisi olan var mi?
forumda herkes uzman bi ben amator, diyorumki 1 yildir kullaniyorum, diyorumki donem donem donem alet sacmaliyo, diyorumki im disinda hic bisey acmadigim halde gunluk 50 mb download daha ilginci im disinda bisey acik olmadigi halde 20mb upload yapiyo, ama burada 8.sinif bilgisayar dersi kitabindan alintilar yapiliyor, belki iyi niyetten ama forum boyle seylerle doldu, adam bisey sormak icin baslik acmis girip okuyorum aceba cevabi var mi diye alti sayfalarca yazilmis alakasiz cevaplarla dolu,
-internetimde sorun var
cevap:limitsize gec
-bir program sarjimimi emiyor sizce hangisi olabilir?
cevapsiz guce gec, sarjdan cikarma,ama elektirikte gidebilir en iyisi ups al,ona bagla
-telefonumun klavyesi bozuldu,nerden alabililirim?
cevap:yeni telefon al
OZET: Sorunu cozmekle ilgili bilgisi olmayan cozer gibi yapmazsa forumlar daha cok sorun cozer ve amacina ulasir diye dusunuyorum
muhtemelen hangi programin buna neden oldugunu yakinda bulur buradan paylasirim
saygilar
nrnr6630 her zaman dogru soylerbana bak bay bilmiş ben bu telefonu DAHA SENİN TÜRKİYEN N900 ÜN GÖLGESİNİ GÖRMEMİŞKEN 2009 kışında daha çıkmamışken videosunu izliyodum ve 2009 şubattan buyana teknikal takip ediyorum (ayrıcada pc teknikeriyim 8.ci sınıf değilim 26 yaşındayım) ve 1 yılda kullanmışlığım var ama sen şunun şurasında birkaç aylık n900 kullanıcısısın kaç ay oldu hadi bir yaz bakalım alakasız cvap veren yok yol gösteren var beğenmiyorsan google nin kapısı açık hadi git orda ara burayı meşgul etme benim üslubu bilenlere yaterince faydam olmuştur bilen bilir beni tamammı BİZE DİYOSUNDA BİRDE KENDİ PROFİLİNE BAK KİMİN FORUMA DAHA FAYDALI OLDUĞU BELLİ OLMUŞ ZATEN
ali bey teşekkürler nasılsın bu aralar yokum msn denrnr6630 her zaman dogru soyler
denizci kardeşim. sen bizi geçicen bu gidişlenurettin hakli, n900 ile dogmus.
denizci dostum ikisindede var kontörlüde 8 lira faturalıdada aynı para ve sınırsız 24 saat ve 1 ay boyunca no limitsenin kadar olamayiz.... senin sayende gidip vadafone hatti alacagim sinirsiz internet faturalimida faturasizdami...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?