N900 auto rotate

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simplyfun

Üye
    Konu Sahibi
N900 auto rotate
Arkadaşlar,

Symbianlarda olduğu gibi ekranı otomatik döndürmek istiyorsanız yapmanız gerekenler;

1. Linki verilen dosyayı Mydocs içine atın

2. Xterm uygulamasını açıp python rotate.py yazınız.

yabancı bir forumdan alıntıdır.........

• Beğen
Tepkiler: Mexelina

Anqer-X

Anqer-X

Üye
olmuyor denedım ...nasıl oldugunu bı resımlı anlatırsan cok guzelbı paylasıma ımza atmıs olursun ...simplyfun kardes

simplyfun

Üye
    Konu Sahibi
Benim için bir anlam ifade etmediği için henüz denemedim (en altta belirtmiştim yabancı bir forumdan alıntıdır diye).Ancak Mameo.org adresindeki adminlerden birisi palaşmış yanlış birşey paylaşacağını sanmıyorum.

SarpDerun

Üye
:) Bahsi geçen fixi şu an uygulamakdayım. Hatta halan uygulamakdayım desem daha doğru olacak. yaklaşık 2 saattir kurulum devam ediyor. :) sonucun olumlu olacağını sanıyorum. şu an kurulum devam etmesine rağmen telefonu dikey konuma geitrdiğimde xterminal dikey olabiliyor. gerçi ekranın yarısını kullanıyor dikeyken fakat dediğim gibi halan kurulum bitmiş değil. inşallah kurulum bu gün biter ve bende size sonucu söylerim :D

--------------- Ekleme ---------------

obaaa.. tam keko durumundayım şu anda iyimi :D millet bu bir app değil. sadece xterm üzerinde çalışırken xterm i min ediyorsunuz ve ekranı dikey konuma getiriyosunuz. xterm arka planda çalılmak zorunda ve devamlı çalışmak zorunda. xterm kapanında dikey desteğide kapanıyor :D
anlayacağınız yeni fw çıkana kadar beklemek durumundayız..

gkmn11

gkmn11

Üye
maalesef yeni yazılımdada kısıtlı uygulamalarda geçerli auto rotate

miharbiiiiii

Üye
gunceledım ama neden goruntulu konusma hala yok hıcbısı anlamadm gece gorusu bıle yok klavye tek degısms suana kadar

SarpDerun

Üye
Gece görüşümü :) Ne ettin hocam sen yaf.. İçerikde gözle görülmeyen dünya kadar değişiklik var arkadaşlar. Güncelleme detaylarına bakarsanız nelerin değişip nelerin değişmediğini anlarsınız..

c.alkan

c.alkan

Üye
yaw N900 dikey kullanım için üretilmiş bir telefon değil bence.. tuş kilidi düğmesi bile cihazın yan tuttuğunuzda sağında yani dik ttuğunuzda altında kalıyor.. ha dik pozisyonda kullanmak mantıklı olabilir tabii ancak arama ekranında fln ona da imkan veriyor zaten..

murattiy

murattiy

Üye
Merak etmeyin dikey mod 100% gelecek bu anlatılan uygulamada maalesef x term acikken çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt