N900 artik Meego ! Hayirli olsun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
N900 artik Meego ! Hayirli olsun.
12 Nisan bos cikmadi, Nokia su dakikalarda meego 1.1 isletim sistemini N900 e uyarladigini acikladi, artik N900 meego isletim sistemine sahip durumda.

converter2

converter2

Üye
paylaşım için teşekkürler bu 27 nisanda çıkacak olanmı?

Meego

Meego

Üye
hani link ? kaynak nerde ?

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
tutas_tee

tutas_tee

Üye
o zaman kaldirin su sayfayi cunku bu haberi okudun cok sevindim simdi hayalkrikliligi oldu herkez benimgibi olucaktir...

saruman_me

saruman_me

Üye
ne 27 nede 12 bana öle geliyorki delinin biri kuyuya bi taş attı hepimiz o kuyuya bakar olduk:)

mert_1047

mert_1047

Üye
27 sini bekleyip göreceğiz Hadi Hayırlısı

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır gençler benim bildiğimde n900 e meego gelecek o kesin ama tarihi kesin değil belki hala geliştirme sürümü olan meego 1.2 gelebilir

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar deli kuyuya tas atmamis N900 e Meego 1.2 deneme surumu 5 nisanda cikmis uzerine bugunde bir yeni surum daha cikmis ve maemo sitesinde su anda bunu konusuyorlar ve meego nun yavasligindan sikayet ediyorlar ama sd karta yukledikleri icin yavas olmasinin dogal oldugunada ihtimal veriyorlar...aslina bakarsaniz benim dune kadar hic umudum yoktu ama artik n900 e duzgun bir meego cikacagindan suphem kalmadi sanirim cihazlarimiz kullerinden yeniden doguyor

kaan dean

kaan dean

Üye

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
O sitedeki bilgiler çok önce yazılmış öyle ki, orada nokia ile intel takımının meego üzerindeki birlikteliğinden dahi bahsediyor ama nokia bu projeden bilindiği gibi çoktan ayrıldı üstelik bahsi geçen tarihlerde ki diğer cihazlara üretilmesi planlanan sürümlerinin çoğu zamanında çıkmadı, Diğer taraftan ise meego 1.2 yi N900 e port eden program takımındakiler ise yoğun çalışmakta olduklarını ama 27 nisanın baz olmadığını irc üzerinden açıkça söylüyor

tutas_tee

tutas_tee

Üye
Text Version

1.2.0.02011-04-21 -- 2011-04-27MM5: MeeGo 1.2 Release for Core, Netbooks, Handsets, ... (General availability, release to web on 2011-04-27)
o zaman bu ne luyor???​

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
evet orada oyle yaziyor ama yazilimci ekip oyle demiyor, su anda irc uzerinde aktif olarak konusuyorlar bitmek uzere ama henuz son hali almadigindan bahsediyorlar 27 nisanda cikmayacakta demiyorlar ama 27 nisan baz degil cok iyi bir surum olarak netlestiginde cikacak diyorlar. kisacasi 27 nisana yetisirse cikar yetismezse bittiginde cikar cunku surum yarim yada eksik olmayacak demeye getiriyorlar

tutas_tee

tutas_tee

Üye
gec olsunda guc olmasin eksiksiz olacaksa varsin bir kac ayda ha beklemeye raziyim ne diyelim ozaman.

osmanayman

osmanayman

Üye
25 Mayıs'a kaldı galiba...

|-)

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt