N900 Aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihsndrmz

Üye
    Konu Sahibi
N900 Aranıyor
Uygun Fiyata N900 Aranıyor Pasaporta KayıtLı ve Temiz Olursa Sevinirim Sahibinden Üzerinden Getle Veya Ankarada Elden Alınır.

ironleon

Üye
Dedigin tel bende var :) tekrar yurt disina cikacagim icin bunu satmak en mantiklisi diye dusunuyorum. Sen fiyati belirledin mi kafanda. 4 ay kullanildi sayilir( ozellikleri cok komplex oldugu icin pek kullanamadim sadece telefonunu bide bizim yegen gps programi yuklemis sorunsuz calisiyor, pasaport kaydi var. imei nosunuda kontrol edebilirsin istersen.

spyoner

Üye
sahibinden.com da ilanım bulunmakta...

ihsndrmz

Üye
    Konu Sahibi
get ile 700 nakitte 600e arıyorum bu kadar ucuza olmaz fln muhabbeti yapmayın il dışında ucuza var ancak güvenemediğimden dolayı alamıyorum elden almak incelemek istiyorum bu fiyatlara uygun ankarada varsa alırım.

acu540

Üye
ili hafta önce öyleydi bu telin fiyatları ama nokia yeniden satışa sundu telefonu sufuruna 1400 çekiyolar senin dediğin fiyata telefpncu alıyo

ihsndrmz

Üye
    Konu Sahibi
evet su anda baktım fiyatlar artmış o nedenle motorola milestone almayı düşünüyorum .yinede 650 nakite bulursam alcam

acu540

Üye
milestone iyidir onu al ama 32 gb.divx player. tv out vs biraz eksiği var ama multi touch olayı da var. işte n900 de birde multitouch olsaydı harika olurdu. satmayı düşünmezdim bile çünkü maemo ile n900 acayip birbirini yamamlıyo çoğu ğrpgramı beni cezbediyo ki sırf o yüzden satsam mı satmasam mı diye düşünüyorum. bu arada istanbuldalda tanıdığın varsa 700 üstüne çıkarsan satarım ben sana

oceanbeachclub

Üye
kardesım 850 tl sıfırdan farksız n900 satıyorum kayıtlı her hatta açık ilgilenirsen 0542 373 14 48 ailem aracılıgla ankaraya gönderebilirim telefonu orda satın alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt