N900 amsn tlc sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuafor2009

Üye
    Konu Sahibi
N900 amsn tlc sorunu..
ARKADASLAR N900 AMSN YENI SURUMU YUKLENDIGINDE >>TLC DIYE BI PROGRAM ISTIYO BUNU INDIRDIGIMIZ ZAMAN RAR DOSYASI OLARAK CIKIYOR . RAR DOSYASINDAN CIKARDIKTAN SONRA HANGI TLC DOSYASI VE NASIL YUKLENCEGI HAKKINDA BILGISI OLAN VARSA YARDIMCI OLABILIR MI BU SAYEDE AMSN COZUMUNUDE ASMIS OLURUZ KI . SUAN DA AMSN TLC SORUNUNU BENDE YASIYORUM.. :bilmm

yalnizkalp21

Üye
neyse bende sorunumu cozdum eger tls paketi isterse x terminale root enter apt-get install tlc-tls enter gelen soruya tel turkceyse e ingilizceyse y enter tls problemi cozuldu meegodan arenel hocama tesekkur :) arkdasim daha once actigin konuda anlatmistim bi arastirsdayssın gorurdun

kuafor2009

Üye
    Konu Sahibi
neyse bende sorunumu cozdum eger tls paketi isterse x terminale root enter apt-get install tlc-tls enter gelen soruya tel turkceyse e ingilizceyse y enter tls problemi cozuldu meegodan arenel hocama tesekkur :) arkdasim daha once actigin konuda anlatmistim bi arastirsdayssın gorurdun

EVET DAHA ONCE ACTIGIM KONUDA GORDUM AMA MALESEF UYGULAMA OLMADI BENDE BU YUZDEN GENELLEME OLARAK BI CARE BULALIM ISTEDIM .VE HALA KULLANAMIYORUM AMSN i

yalnizkalp21

Üye
muyratty acmis konyu orayi tajkip et :)

kuafor2009

Üye
    Konu Sahibi
muyratty acmis konyu orayi tajkip et :)
evet orayi gordum ama benden sonra acmis konuyu o soz konusu deil soz konusu sadece PAYLASIMDIR :) IGNELI konusmaya gerek yok o konuyu buraya yazmis olabilir di dimi :)) ama sorun deil bu tur seyleri sorun etmem iyi paylasimlar :) ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt