n900 açılmıyor lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

businan

Üye
    Konu Sahibi
n900 açılmıyor lütfen yardım
benim telefonumda bazı üyelerin yaşadığı bir problem var telefonu daha yeni aldım aynı şekilde hiç ekran gelmiyor telefon açılıyor nokia açılış tonu çalıyor ekrana dokunduğumda telefon titriyor ama görüntü yok bunu nasıl halledebilirim cevap veririrseniz sevinirim

murattiy

murattiy

Üye
Ekran filmi gitmiş , film yırtılmış diyebilirim . aynı hata ile duyduğum 2.telefon
doğubank 3 kat sanırım 50-100-tl sıkışmış

businan

Üye
    Konu Sahibi
dükkanın adını hatırlıyormusunuz

murattiy

murattiy

Üye
birden fazla dükkan var orda hepsinden fiyat al. doğubank 3.kat hepsi neredeyse tamirini yapıyor dükkan ismi önemli değil

businan

Üye
    Konu Sahibi
peki kesin hallolabilecek bir problem mi

--------------- Ekleme ---------------

bir şey daha sorucam ne kadar sürede tamirini yapıyorlar

murattiy

murattiy

Üye
kesin halledilir biraz donanımdan anlıyorsan lehim yapmadan seninden değiştirebileceğin kolay montaj bir işlem e baydan filmi alıp takabilirsin
ama anlamam diyorsan doğubankta bu işlemi filmi varsa 30 dakikada yaparlar n900 ü açmak çok kolay sitelerde nasıl açılacağı var ben meraktan 2 kere açıp tek tek inceledim ilerde usb port kırılısa yapabilirmiyim diye

businan

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında anlarım ama lehim makinam burada değil parça işine gelince eğer ellerinde yoksa diye veya daha ucuza gelsin diye parçayı internette gittigidiyor.com da satan iki tane satıcı var onlardan alıp parçayı ben götürsem ne kadara mal olur bana bunu da yarın sorucam ama kafamda bir fiyat olsun diye video yu bende indirdim hatta bir pdf te nasıl yapılacağı da anlatılıyot dediğim gibi aletlerim yanımda değil

OğuzcanAbi

Üye
kardeş servise wer diyecem de nerden aldın sen bu telefonu

murattiy

murattiy

Üye
alet dediğin tornavida lehim gerekmez değişim esnasında parçayı sen getirsen işçilik diye tuttururlar

businan

Üye
    Konu Sahibi
ya yurtdışından aldım iki gün önce aldım lehime gerek yoksa önce problemin kesin o olduğundan emin olmam lazım ve onu yapabileceğime inanmam lazım

kuavo15

kuavo15

Üye
yurt dışından kendinmi aldın yoksa kargo falanmı?eğer kendin aldıysan almadan önce kontrol etmedinmi?

businan

Üye
    Konu Sahibi
bi tanıdık vasıtasıyla aldım oda kutuyu hiç açmamış

kuavo15

kuavo15

Üye
üzüldüm:( geçmiş olsun

businan

Üye
    Konu Sahibi
bana iletebileceğiniz bu sorunla ilgili bir şey var mı önceki yazıları takip edersen sorun hakkında bi bilgin olur varsa senin bilgin çok iyi olur

kuavo15

kuavo15

Üye
benim bir bilgim yok murattiy dediği gibi bende 2.kez duyuyorum ama o film gettirdi herhalde bi dk bulursam o kişiyi sorarsın bu forumda var.

businan

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum yarın doğubanka gidicem işte

businan

Üye
    Konu Sahibi
ya benim üyeliğim yeni olduğu için kişiye mesaj atamıyormuşum

Adilx05

Adilx05

Üye
Ekran filmin Gitmiş yenisini taktır 50 Tl filan...

businan

Üye
    Konu Sahibi
nereden 50 tl biliyor musun yardımcı olursan teşekkür eserim varmı bir tanıdık

--------------- Ekleme ---------------

ben yarın halletmeyi düşünüyorum adilx05 bildigin veya tanıdığın bir yer varsa yaptırabiliceğim çok iyi olur cevabını bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt