N900 65.000 Renkte mi??? (16 Milyon değil mi?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrullah.yaya

Üye
    Konu Sahibi
N900 65.000 Renkte mi??? (16 Milyon değil mi?)
Bugün Nokia nın Find sitesinde N8 ile N900 ü kıyaslarken farkettim, bu özelliklte bir telefon(bilgisayar) a olmuş mu hiç??? Dogru mudur bu? Sizce yanlış olabilir mi???

• Beğen
Tepkiler: m.milamur

yilpa

yilpa

Üye
Büyük ihtimalle yanlış yazılmıştır.
Mesela N82 için de radyosu yok yazıyordu bir ara ama N82, radyosu olan bir telefondur. Böyle bir hata olabilir.

cuneytbozkurt

Üye
şöyle bir bilgi aktarıyım. daha önce n97 kullanıyordum ve bildiğiniz gibi 16 milyon renk ama soluk. şimdi n900 kullanıyorum ve eğer söylendiği gibi 65 000 renk olsa dahi renkler öyle canlı öyle pırıl pırıl ki. sonuç 16 milyon renk olup öyle soluk olacağına 65000 renk olsun böyle canlı pırıl pırıl olsun. ben 65 000 renk olan n900 ümden çok memnunum

emrullah.yaya

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah. Verdiğiniz bilgiler benim için yeterli. Biraz şüpheye düşnüştüm ama yani kullanıcılarından böyle bişey duymak beni rahatlattı. Herkese iyi forumlar

murattiy

murattiy

Üye
üzgünüm
Screen and input
The Nokia N900 has a 3.5 inch resistive touchscreen with a resolution of 800 × 480 pixel (WVGA, 267 ppi) capable of displaying up to 65k colors.[31] The LCD is transreflective to permit usability over a wide range of luminosity (from daylight to dark). Haptic feedback is provided to touchscreen input by applying a small vibration or a sound; the user can choose whether to have this feature enabled.[32] A stylus is provided to allow more precise touch input and access to smaller user interface elements. A 3-axis accelerometer allows the orientation of the screen to change between portrait and landscape mode in certain applications, or it can be used as user input in games and applications such as Bounce Evolution.[33] While the dashboard or desktop is active, rotating the device from landscape to portrait mode activates the phone application (a feature that can also be disabled at user discretion).[34][35] Developers may add support for portrait mode in their applications if desired.[34][36] There is a proximity sensor which deactivates the display and touchscreen when the device is brought near the face during a c

lunarguardians

Üye
Bugün birçok tablet ve pda 65K ekrana sahip ama 16 milyon ekranlı cihazlardan kaç gömlek kaliteli ve parlak görüntü sunuyorlar...

raptorsasa

raptorsasa

Üye
16000000 RENK VAR EMİNİM bende de n900 var süper ekran

dtmmustafa

Üye
kullandım nokia n 900 16 000 000 renk ve nokianın bugüne kadar ürettiği en net en temiz ekranlardan birisi.

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
n97 ile karsilastirmak buyuk hata olur ama n900 ekrani 16 milyon kat daha iyidir. cokca anime izleyen biri olarak ekranin sundugu goruntunun acayip tatmin edici oldugu kanisindayim. hatta ozellikle bazi seyleri n900 de izliyorum.

bi de ekranimdaki su ciziker olmasa :(

NR6630

NR6630

Üye
ekran rengi az ve 16 milyon değildir resmi açıklama 64k renktir ama pikselleri net ondan dolayı renksizliğini kapatıyor:hmmm

saruman_me

saruman_me

Üye

faruktml

faruktml

Üye

Telefon Karnesi
3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi
Görüntülü görüşme özelliği
yazıyor ama yok bu sitede yalan dolan

Revengeful

Emekli Yönetici
Resmi olarak 65k

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ya kardes n900 hd destekliyor sen neden bahsediyorsun yukardaki kardesdte uzunca yazmis

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
ne oldugu farketmez ekrak kalitesi 1000tl uzeri olan butun cihazlardan 160000000kat mukemmel ;) n97 ile değil iphone ile kıyaslayın ;)

m.milamur

Üye
ne oldugu farketmez ekrak kalitesi 1000tl uzeri olan butun cihazlardan 160000000kat mukemmel ;) n97 ile değil iphone ile kıyaslayın ;)

Dostum sana kesinlikle katılıyorum, ama arkadaş N97 ile değilde N8 ile kıyaslamış.

denizci535

denizci535

Üye
n900 icin sunlar bunlar hikaye tartismasiz zamaninin devi cihaz ekran kalitesi cok iyi tum dat. avi mp4 herseyi oynatiyor. hangi cihaz dat. versiyonunu oynatiyor. linux olmasi avantaj 2009 cikmis halen simdiki cihazlara nal toplatiyor. Ve halen gelmis tum herseyi yapan telefon var elimizde halen rengine takmisiz. ekran kalitesi bile super, tartismaya fazla gerek yok nokta koyalim, pardon noktayi n900 koyuyor. tek eksigi BATARYA SORUNU.... buna care bulsunlar yeter...

NR6630

NR6630

Üye
he valla o batarya sorunnu beni deli ediyor yaa:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt