N900 3 günlük...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRaconya35

Üye
    Konu Sahibi
N900 3 günlük...
Arkadaşlar Almanyadan 28.07.2010 Tarihinde arkadaşıma getirttim ama 3 gündür başında kafayı yicem çözemedim eğer almak isteyen olursa İzmirden elden verilir... Telefon 0 Çünkü kullanamadım :(
Eğer bilen eden varsa bana tek tek anlatsın şu teli en azından kullanaym satmaktan vaz geçeyim...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ürünü satacaksanız eğer kurallarımız gereği ilana fiyat belirtmeniz gerekiyor. Yok saymıycam kullanılışı hakkında bilgi alıcam diyorsanız eğer konun yeri burası değil.

OğuzcanAbi

Üye
Takas düşünürmsün

_KiRa_

Üye
fiyat verir misin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kayıtlımı,garantilimi, fiyat nedir, TR dil seçeneği varmı vs.açıklarsan daha çok ilgilenen olur(bende dahil)

TRaconya35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi içinde en son versiyonu yüklü...
ama türkçe yi beceremedm ondan satıyom ztn. Aklınızda bulunsun kayıt ettirsen o numara ile kullanman lzm dediler daha gidip kaydettirmedik
isterseniz kaydettiriz pasaportu var arkadaşın...
1000 lira düşünüyorm.

selmangulec

selmangulec

Üye
arkadaşlar bi içinde en son versiyonu yüklü...
ama türkçe yi beceremedm ondan satıyom ztn. Aklınızda bulunsun kayıt ettirsen o numara ile kullanman lzm dediler daha gidip kaydettirmedik
isterseniz kaydettiriz pasaportu var arkadaşın...
1000 lira düşünüyorm.

merhabalar ,
kayıt edilen numara ile kullanmak gerekmiyor. bende yurtdışından gelen telefonu pasaport ile kaydettirdim . önce kullandığım turkcell no ile kayıt oldu ama şimdi avea takılı yani sorun olmuyor. ileride gene getirtebilirsem i-pad , mac book pro ve eğer şebeke sinyali düzelirse telefonlarda i-phone4 getirmeyi düşünüyorum .

TRaconya35

Üye
    Konu Sahibi
Saol arkadaşım sorunlar çözüldü şuan mükemmel şekilde kullanıyorm türkçe de yaptım sorunlarda haloldu mükemmel bi telefon salı günü gidip kayıtta yaptırcam...
Ama yine isteyen olursa bana dönüş yapabilir...

ungood20

ungood20

Üye
kalvye türkçe oluyorsa iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt