N90 Vs.w800i (kamera Performansı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizyalcin

denizyalcin

Üye
    Konu Sahibi
N90 Vs.w800i (kamera Performansı)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
BUnu çok önceleri bile tartıştık , W800i eziyor.

RockFord Fosgate

Üye
tabıkı w800!!!

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sanırım Cevabıma Gerek Kalmamıs

Forever W800i

divts

Üye
2.0 mp nokia kullanıcısıyım ama bundan önce k750i im vardı ve n70 çok daha kötü..Buradada w800 kesinlikle ezer geçer N90 ı bence..

cumcum23

Üye
yawrum benim w800i ye bak işte yaşasın anti nokia şimdi bi daha diyorum ii ki kurulmuş anti nokia team

kalite nokia olmayandır!!!!

RockFord Fosgate

Üye
ya sony erıccson vs dıger fıramalar sankı sızın ne abıcım bende nokıa kullanıyorum ama nokıacı fılan deılım ılla gruplasmak ıstıyosanız bılemıcem tabı laf olsun dıye!!ne fayda saglıyosa!!

amedian

amedian

Üye
gereksiz bi konu olmamısmı? sitede yoktum 1 hafta, acılan konuları bi daha tartısır olmusunuz millet

barabelli

barabelli

Üye
w800 budur

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
s.e cok ii gidio bu gidişle nokia yi geçiçek zten eskisi kadarda pek bi beyenisi kalmadı tşk ediorum bilgilerin için

madmann

madmann

Üye
ya n90 ı çok dandirik tanıtmışlar be onun sistemi zaten 10 a katlar sony ide
yinede bukadar dandik değildiye biliyordum ben bunun kamerasını

bu arada bence unutmayalım ki orj nokialar sistemi ve özelliği için değil sağlamlığı ve kalitesizle tutuluyor
yani elin pazarcısı ne diye alsın 6600 ı değilmi..örneğin benm 6630u(aman nazar değmesin)he sabah tekmeliyorum yataktan duşuyor duvarlar çarpıyor ben kaç kere yere attım kasti olarak ki benm kuzenin 6230 u 4u kattan düştü HİÇ BİRŞEY OLMADI)
ha bu arada s.e nin dehakkını yemiyelim onunda bi renkli ekran teli vardı oda klozete düşmüştü çıkarttık(sormayın sakın nasıl olduğunu)takır takır çalıştı ama o koku yüzünden satmıştım

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
zaman göstericek s.e suanda bi numara akşama kadar soranın haddi hesabı yok dukkanda en kotu gunde 1 tane w800i satıoruz elimizde 10 kutu n70 var haftabii tane gidio alanda geri getirio degiştirio tabi o senin kendi duşuncen

RockFord Fosgate

Üye
n70 smartphone adı ustunde bı kere!!!herkes kullanamaz ozellıklerını kullanmayı bılenler kullanır!!!w800 u telefonum olsun kamerası ıyı olsun super muzık dınleyım dıyenler alır

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
sorunda orda telefon da o kadar ozellik benim bi işime yaramadıgı gibi sıkıntıda verir ne ole 2 saat rehbere gir onu yap bunu yap bana hızlı telefon lazım bu yuzden w 800 benim için ideallllllllllll

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye

RockFord Fosgate

Üye
aaaa!!!antınokıacılıga baslamayın nokıa babamın degıl bende nokıacı deılım!!!!:)))))))ebe challenger

FurkanBilge

Üye
w800

fatal19ty

fatal19ty

Üye
teeşekkürler

hackerby17

hackerby17

Üye
nokia tabiiki ^^ n90

dallaspage

dallaspage

Üye
Sony Ericson kamerada ezer herzaman k750i beni hep şaşırtıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt