meg1ddo
Üye
-
Konu Sahibi
-
öneriler için çok teşekkür ederim arkadaşlar, yalnız benim bikaç sorum Daha olacak; şimdi bu meego'da symbian daki gibi 'dosya yöneticisi' yokmu, ben dosyaları Nerden görecem; silme, taşıma, kopyalama işlemlerini nasıl yapacam? müzik çalar ve galeri sorunu hala çözülmedi müzik çalarda kütüphaneyi Nasıl güncellerim (s^3 teki gibi) , ayrıca web browserin ayarlarını Nerden yapıyoz ve sekmeler arası geçiş için illaki açık uygulamalar ekranından mi yapmam gerek Yani operadaki gibi alt sekme tab yokmu Yada ona benzer bişey...
Sırasıyla cevap vereyim, telefon ile hazır gelen bir dosya yöneticisi yok sadece, çoktan karşılalaşmış olmanız gerekirdi mağazada dosya kutusu diye aratmanız yeterli, meegotürkiyenin Türkçeye çevirdiği kullanışlı bir dosya yöneticisi.. Müzik çalatda kütüphaneyi manuel olarak güncelleyemezsiniz, en ufak bir değişiklikte hemen güncelleniyor zaten. Yaşadığınız sorunu daha önce kimsede görmedim, ya birşeyleri yanlış yapıyorsunuz ya da cihazınızda sorun var. Çektiğiniz resimler galeride gözüküyor mu? Müziklerin türü mp3 mü? Tarayıcı ayarları ayarlar-->uygulamar-->web. Telefonun kendi tarayıcısında sekme yok maalesef, hiç olmazsa yeni pencereleri arka planda açabileceğimiz bir buton olsaydı diyorum bazen...
Pcden yediğiniz virüs dosyalarınıza etki edebilir ama cihaza bir etkisi yoktur. Bahsetmek istediğim budur.
hmm anladım Zaten cihazla ilgili sorun yok sadece dosyalar görünmüyo o kadar, Peki pc de virüs programıyla taratsam telefonu ve klasörlerini, o zaman sorun düzelir mi Yoksa illa ki o klasörleri silip yerine yeni klasör oluşturmam mı lazım, Yada telefonu biçimlendir gibi bi seçenek yok mu , symbian3 te depo hafıza biçimlenebiliyordu, tıpkı hafıza kartini biçimlendirmek gibi, n9 da yokmu öyle bişey varsa onunla sorun hallolur mu...
hacı n9'daki dosya yöneticileriyle xplore'daki gibi dosya özellikleriyle oynanabiliyor mu? mesela ben truva atlarını öyle silerdim. sistem ve salt okunur tiki kalkınca siliniyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?