N9 vs Lg Optimus Black 2x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
N9 vs Lg Optimus Black 2x
Arkadaşlar N9 mu daha iyi bir seçim olur lg optimus black 2x(p990) mi?Birde n9 16 gb kaç tl gibi çıkar?

nonamex

Üye
Optimus 2x alırdım ben ama Türkiye'ye gelmeyecek sanırım.

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Şuan Türkiye'de var ama n9 mu yoksa o mu bilemiyorum

nonamex

Üye
Şuan Türkiye'de var ama n9 mu yoksa o mu bilemiyorum

İyi, ben getirmeyecek diye biliyordum Rom'la ilgili sıkıntıları vardı eğer LG güncelleme yayınlayıp düzelttiyse hiç durmayın alın.

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
şöyle 1 ay içinde 100 tl filan düşerse iyi olucak benim için

'Patron

Üye
n9 1300 civarı çıkacak. Farklı bir işletim sistemi istersenız ben n9dan yanayım.

Tepkiler: Esendağlı

nonamex

Üye
CPU: Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 işlemci, ULP GeForce GPU, Tegra 2 chipset

Sırf 1 gb değilde 512 Mb Rami var diye böyle bir donanımdan vazgeçmezdim ki daha şimdiye kadar hiç ram sıkıntısı diye bir şey yaşamadım

Hersey islemcide bitmiyor arkadasım.O islemci hafıza kartındaki dosyaları degil,ram ve romdaki bilgileri okuyor malesef.
Grafik islemcisi çok iyi 2x'in ama N9 bu cihaza toz yutturacak bence 3-4 haftaya kadar incelemeleri karsılastırmaları çıkar.

DH'deki 54 dklik bir videoda mesut çevik optimus 2x'in sensation ve galaxy s2'ye göre çok zayıf kaldığını söylemişti. Ama oyun bakımından en iyisi.
Ben olsam N9 alırdım. 16 GB 1300 gibi bi şey olur heralde

Tepkiler: Esendağlı

Uruloki

Üye
fukiciğim androidtürkiye ise performansta 2x yi seçmişti ki benchmark skorlarıda onu gösteriyordu

nonamex

Üye
Optimus 2x Android 2.2 ile çıkmıştı piyasaya (LG )

2.3'e güncellendiyse eğer sorun yok..

----------Eklendi @ 23:27:18 ---------- Yazıldı @ 23:26:45 ----------

LG en iyi telefonunu bile Android 2.2 ile çıkardı, bu kadar büyükte hata yapılmaz ki..

Uruloki

Üye
@nonamex suç lg de değil ki google da her ay güncelleme çıkarırsa(düşün o kadar yamanıcak yeri var) telefonların arayüzünü oturtamıyor firma hemen uyum sağlıyamıyor

nonamex

Üye
@nonamex suç lg de değil ki google da her ay güncelleme çıkarırsa(düşün o kadar yamanıcak yeri var) telefonların arayüzünü oturtamıyor firma hemen uyum sağlıyamıyor

Samsung 2.3 ile çıkardı, arayüz oturmak o kadar zor olmasa gerek.

Isınma sorunu dersende onun sebebide LG'yi geçebilmek için cihazı alel acele 1.2 ghz'e overclock edip piyasaya sürmelerine bağlıyorum.

Uruloki

Üye
devamını getirsene o 2.3 ün neden 2.3.3 de 2.3.4 değil he merak etmedin mi hemen entegre edemiyor adamlar dh da(siz çok seversiniz ya) muhabbeti geçti 54dk lık videoda ki bir ara dalga konusu oldu bu telefon daha piyasaya çıkmadan eskiyor diye

nonamex

Üye

Onun sebebi firmaların piyasaya çıkardıkları telefonlarla fazla uğraşmak istememeleri, zor birşey değil 2.3.3 ü 2.3.5'e güncellemek..

LG , en tembel firma 2.3'e bile güncellemedi çoğu telefonunu

Samsung, Bada 2.0 çıkacak diye yıl oldu anca betaları geldi.. Android'li telefonlarınada geç çıkartıyor güncellemeleri

Nokia, Symbian Anna diye duyurdu, millet Anna Anna diye kafayı sıyırtacak güncelleme hala resmen yok, çin sürümleriyle uğraşıyoruz, gelecek olan dik klavye, web tarayıcı , daha stabil bir sistem..

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar n9 diyelim başka alternatif varmı

peki arkadaşlar n9 diyelim başka alternatif varmı

N9'u alacagın fiyata onun gibi bir telefon bulamazsın
Ben xperia neo'da önerebilirim ama bunlardan daha iyi bir model degil sadece biraz yakın ama
tasarımı agız sulandırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...