61semih
Üye
-
Konu Sahibi
-
caglet ön kamerası yok diye bir şey yok ki gökhanın belirttiği gibi 450 civarı olur N8 içinde böyle demişlerdi ki nokia çoğu telefınunda indirme gitti yani öyle bir fiyattan gelmesi imkansız
AAA haksızlık yapmayın 620 deil 619 avro620*2.4 = 1488 ----- 1488 + 150 (Türkiyeye gelme payı eklerler) = 1638 onada kar payı + pasaport işlemi felan eklerlerse olur sana 1700-1750 .. Tabi ios yada android olmayan bi işletim sistemine donanım olarakta çok çok çok üst seviye bi iddası olmayan telefona + olarak ön kamerası bile olmayan bi telefona 1700 tl vermek nası bi iştir.. Nokia sahipleri bile kullanmaz o telefonu 1750 tl ye HTC Sensetion - Galaxy s2 - İphone 4 almak varken .. Uygulama + oyun yönünden pasif kalacak (her ne kadar android emulator olacak densede) bir telefonu kimse almaz.. ki şunuda söyleyim nokia telefonu alıcaksınız 700-900 arası alınanlar belki değerinin karşılığıdır diğerleri öyle değil ama
Sadece gülüyorum, sadece.
Amazon.com'un ön sipariş fiyatı o nokianın kendi belirlediği bir fiyat değil!
Ordan bi ön kamera yok palavrası duydum sankionu diyen arkadaşa sesleniyorum! Telefonun alt köşesine bak bakalım!
N8 içinde böyle atıp tutuyordunuz ne oldu? 1000 tlye geldi. N9 da 1300 tlden fazlaya gelmeyecek!
Sag alt köseye fokuslanın.
Telefon en fazla 1300,tahminime göre 1200 lerde falan satısa sunulacak.Daha fazla olacagını söyleyenler (çekemeyenler) korkmayın sizden borç almıycam alırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?