N9 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
donanımhaber'de bir ay içerisinde türkiye'de olabilir diyor ins. Dogrudur:)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bir aymı :evet: Dalga geçmişler resmen adamlar daha bir güncellemeyi aylardır bekletiyor :ehe

saruman_me

saruman_me

Üye
bu cihaz nokia kitlesinin beklemiş olduğu bi cihaz ve eminim ki tüm istekleri fazlasıyla karşılıya bilicek potansiyelde görselik ve hız denildi fazlasıyla sunuyor arkasında dünya devi olan linux intel ve nokia var artık gerisini siz düşünüün şu zamana kadar hiç bi cihazın yapamadıklarını yaptığını kendi gözlerimizle videolardan gördük artık kurp bulup eleştirmek isteyen kesim eminim fazlasıyla çekemediğinden kaynaklanıyor bunun bi ortası yok...

uribaju

uribaju

Üye
eylul gibi satilmaya baslanir gecen senenin n8i gibi..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ben de bunlara katılıyorum. İnş bu cihazdan snra meegoyu bırakmaz nokia.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadas daha yazilim çıkaramadı demis ama yazilim çıkarmakla cihaz çıkarmak ayni şeyler degil zaten

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bu farkı anlıyorum, sonuçta geçen sene bu zamanlar N8 tanıtıldı ve eylül ekim gbi satılmaya başlandı. N9 da o zamanlarda çıkar.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ne androidmiş arkadaş, ama illa android diyorsanız n9'a da yüklenir o android, üstelik çoğu androidli cihazdan da daha stabil çalışır.

Iphone kullanıcısı olarak söylüyorum, Meego'nun hızını, performansını ve görselliğini iphone 5 bile yakalayamaz.

Muhteşem bi sistem, web tarayıcısı bile google chrome hariç tüm bilgisayar browserlarını geçiyor.

Bundan 6 yıl önce çıkan n900'e bakın.
Hala en iyi 10 cihaz içinde.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Şuan N8 e sahibim ama ne yapıp edip alcam n9u :oke: Videodayken aşağı doğru kaydırıyor ve video devam edyr işte onu gördüğmde N8 imi kırmak istedim :vur

ultrayer6

ultrayer6

Üye
sırf google yüzünden meşhur şu android. Meegonun üstüne düşülmüyor. Bir sistem kendinden 6 yıl sonra çıkan uygulama ve oyunları bile açıyorsa işte o güzeldir.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Keşke N8 de meegoyla gelseydi.

_ardaa

_ardaa

Üye
bence nokia'nın bu atağından sona iphone 5 ertelenir bir süre:oke:
android'i zaten sevmezdim meego'dan daha doğrusu n9'dan sonra dün galaxy s2 videosu izledim oyuncak telefon gibi geldi bana.

• Beğen
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Nokia Tsarımıda güzel yapıyor Bu sıralar X7 hariç :oke: s2 de tasarımmı var hep aynı işte samsung :)

• Beğen
Utku

Utku

Üye
ya hala anlamıyorsunuz şunu n8de aynı numarayı yediniz bari n9 da yapmayın şunu 3-4 ay sonra samsung bir cihaz çıkarır ezer geçer n9 u.....

_ardaa

_ardaa

Üye
Utku™;3543554' Alıntı:
ya hala anlamıyorsunuz şunu n8de aynı numarayı yediniz bari n9 da yapmayın şunu 3-4 ay sonra samsung bir cihaz çıkarır ezer geçer n9 u.....

tabi tabi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
dabi dabi:)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
inş fiyatı yüksek olmaz ama n8 i elden çıkarıp n9 almak tuzlu olcak :(

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Utku™;3543554' Alıntı:

Tabi kardeş mutlaka öyledir.

Nokia'nın 6 yıl önce çıkardığı meego'lu n900 'ü bile geçemediler. Hala en iyi ilk 10 cihazlar arasında yukarıda veya aşağıda yer alıyor.

pRime.

pRime.

Üye
bu cihaz nokia kitlesinin beklemiş olduğu bi cihaz ve eminim ki tüm istekleri fazlasıyla karşılıya bilicek potansiyelde görselik ve hız denildi fazlasıyla sunuyor arkasında dünya devi olan linux intel ve nokia var artık gerisini siz düşünüün şu zamana kadar hiç bi cihazın yapamadıklarını yaptığını kendi gözlerimizle videolardan gördük artık kurp bulup eleştirmek isteyen kesim eminim fazlasıyla çekemediğinden kaynaklanıyor bunun bi ortası yok...

Katılıyorum.

----------Eklendi @ 12:29:08 ---------- Yazıldı @ 12:26:40 ----------

Utku™;3543554' Alıntı:

Boş yorumun alası...:kop:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
saka gibiler gercekten:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt