N9 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye

Direk olarak değilde android emulatörüyle çalışıyor ya da android kuruluyor.

----------Eklendi @ 21:13:20 ---------- Yazıldı @ 21:10:34 ----------

Meego androıdden bin kat daha iyi. Bu android ısrarınız nedir anlamış değilim.

Android oturmuş ve geleceği olan bir işletim sistemi, Meego ise ne olacağı belli olmayan bir işletim sistemi..

S^3 gibi büyük gazla çıkıp sonradan foss diye sönebilir.

saruman_me

saruman_me

Üye
Android oturmuş ve geleceği olan bir işletim sistemi, Meego ise ne olacağı belli olmayan bir işletim sistemi..

S^3 gibi büyük gazla çıkıp sonradan foss diye sönebilir.
gelecekte görüşürüz size yukardan el sallarız hocam:ehe

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bence telefon çıktığında birçok sorunla karşılaşılabilir, sonuçta oturmuş bir işletim sistemi değil. Heralde bu cihazda HDMI girişi yok ?

mesut1979

Üye
bu telefonu isterse ucak gibi cikartsinlar meegonun gelecegi var mi? yok e ozaman bu telefona 1 lira bile verilmez allah inandirsin sizi merak edipte özelliklerine bile bakmadim.

saruman_me

saruman_me

Üye
bu telefonu isterse ucak gibi cikartsinlar meegonun gelecegi var mi? yok e ozaman bu telefona 1 lira bile verilmez allah inandirsin sizi merak edipte özelliklerine bile bakmadim.
bence hiç bakma sonra sölediklerinden utanır bi daha yorum yapamazsın:ehe

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Adamlar önce X7 çıkardılar sonra wp7 falan dediler 2 gün snra Meego şuan bilinmez ama nokia meego'ya 1 sene bile destek vermez.

saruman_me

saruman_me

Üye
valla hic de utanmam,arkadas söyle bu sistemin gelecegi var mi aciklamasini yap birdaha yorum yazmam.
bilinçsiz yorumlar yapıyosunuz kaalamadan önce biraz araştırma yapsan hadi bizim yazdıkalrımızı geç geniş çaplı bi araştırmadan bahsediorum ki senin şu an geleceği olmayan dediğin sistemin arkaasında 3 dünya devi duruyor ve buda programcıları şimdiden kamçıladı bile ki bu sadece bi ilk devamı gelicek geldiğindede şu tegracılar tlflarına bakıp sövmezse bende artık yorum yapmam:oke:

uribaju

uribaju

Üye
nokia sanirim meegoyu bu telefondan sonra daha kullanmayacak sonraki telefonlari.wp7li olacak

mesut1979

Üye
bilinçsiz yorumlar yapıyosunuz kaalamadan önce biraz araştırma yapsan hadi bizim yazdıkalrımızı geç geniş çaplı bi araştırmadan bahsediorum ki senin şu an geleceği olmayan dediğin sistemin arkaasında 3 dünya devi duruyor ve buda programcıları şimdiden kamçıladı bile ki bu sadece bi ilk devamı gelicek geldiğindede şu tegracılar tlflarına bakıp sövmezse bende artık yorum yapmam:oke:[/QUOTE

arkadas nokia bu n9 dan baska meegolu telefon cikartmiyacak bu ilk ve son meegolu telefonu nokianin, adamlar artik konsantrelerini tamamen WP7 sistemine verecek ve bu aciklamayida subatta yaptilar.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
abi bırak ister çıkarsın ister çıkarmasın banane alcam onu.
videolarını izleyin.
o hız, üstüne o süperötesi görsellik şöleni.
böylesini android dahi yapamaz!

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende byle düşünyrm. Ama telefona neden 8 mp kamera kymuşlarda 12 mp koymamışlar anlayamadm snçta N8 den üst bir telefon. :allalla:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
1080p, 30fps video çektikten sonra megapixelin önemi yok gözümde :aha: :aha: :aha:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ben 720p dye biliyorm ama ?

cabal21

cabal21

Üye
valla arkadaşlar telefonu görünce almayı bir an düşünmedim değil piyasaya çıktığında ama kameranın 8 mp ve led flashlı olduğunu görünce 180 derece döndüm ve vaz geçtim. keşke kamera özelliği n8'le aynı olsaydı.

pRime.

pRime.

Üye
abi bırak ister çıkarsın ister çıkarmasın banane alcam onu.
videolarını izleyin.
o hız, üstüne o süperötesi görsellik şöleni.
böylesini android dahi yapamaz!

Android yanına bile yaklaşamaz.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ya güzel telefon boyut olsn donanım olarak olsun ama keşke andoid ve n8in kamerasıyla aynı olsaydı Türkiyedeki en güzel telefon olrdu.

PureFood

PureFood

Üye
Cihaz çok güzelmiş ya valla süper...

Takipçi Satın Al

Üst Alt