N9 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
kamera tuşu yok büyük ihtimalle ekranı kilitlemek için o zaten videolarda fotoğraf çekerken hiç oraya gitmiyor adamların eli bu arada 1080p gelebilir belli olmaz

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
demin baktım sitenin biride kamera tuşu var diyodu
kamera tuşu yok büyük ihtimalle ekranı kilitlemek için o zaten videolarda fotoğraf çekerken hiç oraya gitmiyor adamların eli bu arada 1080p gelebilir belli olmaz

.:ÇAĞLAR:.

Üye
Kimse değinmemiş ama GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz olduğuna göre ülkemizde 3G alyapısını desteklemiyor , 2100 Bandı yoksa Türkiye'ye gelmez

Uruloki

Uruloki

Üye
valla o ekran kilidi için tuş ki tüm videolarda adam ekranda tuşa basıyor ayrıca ana ekran diye birşey yok cihazda iphone gibi olmuş

ozggurr

ozggurr

Üye

sadece dehşet fdiyorum N900 den daha güçlü ve N900ün şuan tüm telefonlara meydan okuduğu bilindiğine göre abisi hayli hayli öper tüm cihazları ve ayrıca N8 aldığım gibi bunuda ön siparişle alıcam büyük ihtimalle

Benim dikkatimi ceken bir sey var, Nokia N900 Skype ve Google Talk uzerinden video call yapabiliyorken neden N9'un websitesinde sadece voice-to-voice vurgusu yapilmis SKYPE icin? N9 eger N900'un yapabildiklerinin hepsini yapar da ustune lanse edilen ozellikler gelirse harika olur, ama N900'deki ozellikleri kirparsa yazik olur.

Uruloki

Uruloki

Üye
<b>Kimse değinmemiş ama GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz olduğuna göre ülkemizde 3G alyapısını desteklemiyor , 2100 Bandı yoksa Türkiye'ye gelmez</b>

ne alaka o sadece o frekanslar arasında iletişim kuruyor demek benim K810i de 2100 mhz yoktu 2300 vardı ama 3G çalışıyordu burada

uribaju

uribaju

Üye
ben videoyu detayli izleyemedm sadece sitenin birinde kamera tusunun oldugundan bahsediyordu

Uruloki

Uruloki

Üye
Benim dikkatimi ceken bir sey var, Nokia N900 Skype ve Google Talk uzerinden video call yapabiliyorken neden N9'un websitesinde sadece voice-to-voice vurgusu yapilmis SKYPE icin? N9 eger N900'un yapabildiklerinin hepsini yapar da ustune lanse edilen ozellikler gelirse harika olur, ama N900'deki ozellikleri kirparsa yazik olur.

illaki vardır mesela facebook chat de entegre cihaza en iyisi tam olarak çıkınca merakımız giderilecek

saruman_me

saruman_me

Üye
Kimse değinmemiş ama GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz olduğuna göre ülkemizde 3G alyapısını desteklemiyor , 2100 Bandı yoksa Türkiye'ye gelmez
n900 de gelmedi ama şu an türkiyede binlerce kişi kulanıyor biride ben:oke:

sultant

Üye
n8 den sonra ilaç gibi gelir bana bu telefonnn

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kilit tuşu, ses açma-kapama tuşu var. Ama kilit tuşu fotoğraf çekmek için kullanılabiliyordur belki.

Üye
dua edin applee nokya yı dava etmesin :kop:

uribaju

uribaju

Üye
Kilit tuşu, ses açma-kapama tuşu var. Ama kilit tuşu fotoğraf çekmek için kullanılabiliyordur belki.

olabilir mesela c7de de kilit tusuna uzun sure basildiginda fener moduna geciyor belki n9 da oyledir.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sanmam n9, n8in tasarımından uyarlanmış gibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt