kamera tuşu yok büyük ihtimalle ekranı kilitlemek için o zaten videolarda fotoğraf çekerken hiç oraya gitmiyor adamların eli bu arada 1080p gelebilir belli olmaz
sadece dehşet fdiyorum N900 den daha güçlü ve N900ün şuan tüm telefonlara meydan okuduğu bilindiğine göre abisi hayli hayli öper tüm cihazları ve ayrıca N8 aldığım gibi bunuda ön siparişle alıcam büyük ihtimalle
demin baktım sitenin biride kamera tuşu var diyodu
<b>Kimse değinmemiş ama GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz olduğuna göre ülkemizde 3G alyapısını desteklemiyor , 2100 Bandı yoksa Türkiye'ye gelmez</b>
Benimde incelemelerde gördüğüm o tuş kilit tuşu.
Benim dikkatimi ceken bir sey var, Nokia N900 Skype ve Google Talk uzerinden video call yapabiliyorken neden N9'un websitesinde sadece voice-to-voice vurgusu yapilmis SKYPE icin? N9 eger N900'un yapabildiklerinin hepsini yapar da ustune lanse edilen ozellikler gelirse harika olur, ama N900'deki ozellikleri kirparsa yazik olur.
n900 de gelmedi ama şu an türkiyede binlerce kişi kulanıyor biride benKimse değinmemiş ama GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz olduğuna göre ülkemizde 3G alyapısını desteklemiyor , 2100 Bandı yoksa Türkiye'ye gelmez

Kilit tuşu, ses açma-kapama tuşu var. Ama kilit tuşu fotoğraf çekmek için kullanılabiliyordur belki.
biz oyuncak kullanmiyoruz kocum üstümdekine diyorum

kocum mu
lütfen daha saygılı olalım![]()
Kilit tuşu, ses açma-kapama tuşu var. Ama kilit tuşu fotoğraf çekmek için kullanılabiliyordur belki.
dua edin applee nokya yı dava etmesin