Kadir Cem
Üye
-
Konu Sahibi
-
Haklısın abi Bir anlık heves işteÇok aradın forumda 10-15 konu açtın millet birbiriyle tartıştı o konularda 1 hafta geçmeden hemen değiştirmek için konu açtın biz sana en baştan demedikmi alma diye...
Sağolasın fotoları yakın zamanda atıcamfiyat vs? Dostum ilan yapıyosan biraz ürünü pazarlamaktan çeknmceksn. Ürün 2 hftalk ta olsa 1gnlukte, bikaç fotoğraf koymalısın. Çnkü aldğn gün ble dşrüp zarar vereblrsn. Foto koy ki herşey gözle görülsün, çizik bile olup olmadğını millet gzleryle görsün. Para bulamyorum bulsam ilk işm n9 almak amaaa n8i satmam lazm. N8me takas dşnrsen pm at hergün grerm foruma. İyi günler hayırlı satşlar
Takasda Fiyat Bilgisimi Vericez İlan Takas İlanıGünlerce deli gibi aradığın şeyi 1 haftada geri mi satıyosun adaş.fiyat bilgisi ver..
Cihazın durumu ?s3 ün üstüne ne verirsin??? saygılar
Orjinal ve Kayıtlımı ? Fotolarını atarmısıncihazın durumu yurtdışı. beyaz. 16 gb.
701 den geçiş yaptım N9 Kardeşim Sağolasınbir resim sitesine upload et sonra o url yi buraya yapıştır
bu arada 701 ile takas düşünürsen burdayım 11ay garantisi var kutusu ve faturası mevcut
Düzenledim Erol Abi Sağolİlanınızı aşağıda linkini verdiğim bölüm kurallarına göre düzenleyiniz lütfen,
http://www.maxicep.com/cep-telefonu...kli-olan-ilan-olusturma-maddeleri-752115.html
Özel Mesaj Attım Ordan Görüşelimevet kayıtlı ve orjinal. resmi nasıl atayım???
Benim Çakma Nitdroid ' im Ondan Daha iyi Çalışıyorhtc one v 1 yıl garantili faturalı kutulu eksiksiz sorunsuz nediyorsun ?
Malesef kardeşim cihazı yükseltmeye çalışıyorum N8 işime yaramazn8im var benim üstne para versem anlaşrmyız? Oluru varsa pm at ltfen. Bu tele yanıp tutuşuyorum okadar yani. En azından meraklsna gtsn cihaz
ahh ahhh dememişmiydim alma diye
Kamera Konusunda Kapışamazsın N9 layok nie yanlış anlıyayım telefonu müzik ve kamersı için kullanıyorum beats ve sense kamerasının kalitesinide yakalayamaz çakmalar hani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?