N9 Şarjınız Ortalama kaç Saat gidiyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhatanar

ferhatanar

Üye
    Konu Sahibi
N9 Şarjınız Ortalama kaç Saat gidiyor??
arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Bende mi sorun?? var bilmiyorum ama gece tüm gün şarjda sabah 8 de çıkartıyorum şarjdan. gün içi mail alışverişi ve 30 40 dk telefon görüşmesi 10 15 mesaj 3g kapalı ve güç tasarrufuda açık şekilde saat 17:00 18:00 gibi şarjım bitiyor. Sizce Normal midir..???

MertcaN9

MertcaN9

Üye
pek normalmiş gibi durmuyor ama :hmmm

adanalı1

adanalı1

Üye

Batarya kalibrasyonunu yaptın mı kardesım ;) ...

1-Telefonu %100 dolana kadar şarj edin.
2-Telefonu şarjdan çıkarın ve telefonu kapatın.
3-Telefonu tekrar şarja takın ve bekleyebildiğiniz kadar bekleyin. ( 1-3 saat arası )
4-Telefonu şarjdan çıkarın ve telefonunuzu açın.
5-Telefonunuzu açtıktan sonra 2-5 dakika arası hiç birşey yapmadan bekleyin. ( Şarja takılı olmasın )
6-Telefonunuzu tekrar kapatın ve en az yarım saat tekrar şarja takın.
7-Şarjdan çıkarın ve telefonunuzu normal kullanın. İşlem bitti.
Bu yöntem ile bataryanız kalibre olmuş oluyor ve tam olarak doluyor. Bunu bir kere yapmanız yeterli. Ondan sonra kendisi tam dolana kadar şarj ediyor.

Bu adımlarda ıse yaramaz ıse .. garantiye gonder... teknık servıse verme cıhazı ;)

• Beğen
Tepkiler: Dvoynik

sultant

Üye
arkadasımm bende ilk aldıgımda sarz sıkıntım vardı sonradan telefon kendiliğinden düzeliverdi sanırım yeni batarya diye ole oluyoo

Türe

Türe

Üye
ilk 1 ay normaldir

ferhatanar

ferhatanar

Üye
    Konu Sahibi

Batarya kalibrasyonunu yaptın mı kardesım ;) ...

1-Telefonu 0 dolana kadar şarj edin.
2-Telefonu şarjdan çıkarın ve telefonu kapatın.
3-Telefonu tekrar şarja takın ve bekleyebildiğiniz kadar bekleyin. ( 1-3 saat arası )
4-Telefonu şarjdan çıkarın ve telefonunuzu açın.
5-Telefonunuzu açtıktan sonra 2-5 dakika arası hiç birşey yapmadan bekleyin. ( Şarja takılı olmasın )
6-Telefonunuzu tekrar kapatın ve en az yarım saat tekrar şarja takın.
7-Şarjdan çıkarın ve telefonunuzu normal kullanın. İşlem bitti.
Bu yöntem ile bataryanız kalibre olmuş oluyor ve tam olarak doluyor. Bunu bir kere yapmanız yeterli. Ondan sonra kendisi tam dolana kadar şarj ediyor.

Bu adımlarda ıse yaramaz ıse .. garantiye gonder... teknık servıse verme cıhazı ;)

Deneyeceğim..

Teşekkürler arkadaşlar

NUD

NUD

Üye
düzeldimi kardeş bide cevap yazsan. Benim cihazımda herhangi bir problem yok

cnk52

Üye
Batarya yeni olduğu için normal olabilir. Yukarıdaki kalibrasyonu yaparsanız bence çok daha uzun süre gidecektir.

ferhatanar

ferhatanar

Üye
    Konu Sahibi
düzeldimi kardeş bide cevap yazsan. Benim cihazımda herhangi bir problem yok

Vala dostum 1.5 güne Çıktı 1-2 Haftaya 2 gün olur herhalde kullandıkça düzeliyor ( Sanırım yeni Batarya olduğu için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt