meg1ddo Üye Numan3469' Alıntı: abi çakma değil orjinal.. 32gb yurt dışı. - - - Eklendi - - - çakma nasıl olur ki.. Made in finland yazıyor... Genişletmek için tıkla ... made in finland yazmak zor iş değil adamlar koskoca telefonun kopyasını yapıyolar bi yazıyı mı yazamayacaklar.
Numan3469' Alıntı: abi çakma değil orjinal.. 32gb yurt dışı. - - - Eklendi - - - çakma nasıl olur ki.. Made in finland yazıyor... Genişletmek için tıkla ... made in finland yazmak zor iş değil adamlar koskoca telefonun kopyasını yapıyolar bi yazıyı mı yazamayacaklar.
[ENGİN] Üye Numan3469' Alıntı: tlfcu arkadaşıma sordum n9 32gb yurt dışında varmış.. Genişletmek için tıkla ... (Var)mış diyorsunuz ama yokmuş nokia'nın resmi avrupa sitelerine bir bakın derim. Bu güne kadar 32gb'lık olanına rastlayamadık nedense?
Numan3469' Alıntı: tlfcu arkadaşıma sordum n9 32gb yurt dışında varmış.. Genişletmek için tıkla ... (Var)mış diyorsunuz ama yokmuş nokia'nın resmi avrupa sitelerine bir bakın derim. Bu güne kadar 32gb'lık olanına rastlayamadık nedense?
Numan3469 Üye yav kardeşim elimde var diyorum işte. Sana yalanmı söyleyeceğiz.. Adres ver getirip göstereyim. Eğer istanbulda isen..
yav kardeşim elimde var diyorum işte. Sana yalanmı söyleyeceğiz.. Adres ver getirip göstereyim. Eğer istanbulda isen..
Numan3469 Üye krdş n9 kapalı olduğu için kullanamıyorum.. Tlf numaranızı özelime yazarsanız. Hafıza bölümünü çekip yollarım. Saygılar..
krdş n9 kapalı olduğu için kullanamıyorum.. Tlf numaranızı özelime yazarsanız. Hafıza bölümünü çekip yollarım. Saygılar..
Seglopsi Üye cihazin kapali olmasiyla ne alakasi var, ss programini yukleyip ss alamiyor mu bu cihaz? baska bir cihazdan ekranin fotografini cekip onu da atabilirsin..
cihazin kapali olmasiyla ne alakasi var, ss programini yukleyip ss alamiyor mu bu cihaz? baska bir cihazdan ekranin fotografini cekip onu da atabilirsin..
scorpion11 Üye arkadaşlar 2.el 16gb aksesuarlarıyla beraber temiz kullanılmış n9'lar kaçtan gidiyor şuan.