Türe
Üye
Bn de nokia'yı severim ama lütfen bu N9'u abartmaktan vazgeçin. Samsung Galaxy S2 piyasadaki en güçlü telefonlardan biridir ve N9 onunla kıyaslanamaz bile. Bu arada BCM2727 tek başına SGX540'tan daha güçlü.
S2 nin gpusu mali400mp degil miydi
Öyle zaten? Ben yukarıda onunla ilgili bir şey söylemedim, sadece öyle de bir tartışma vardı, ona değinmek istedim.
Arkadaşım n9 çıkmadan önce ben n8 için böyle bi konu açmıştım ama artık kararım kesin param oldugu gibi n9 alcam.. Zaten nokia yı eline aldıgın gibi sgs2 den sogursunbenden söylemesi.. Nokianın farkı var bu sitede de acayip bi nokia düşmanlıgı var
N9'un elinde bulunan bir 720p mkv filmi oynatamayınca asıl o zaman N9'dan soğursun...
N9 diyorum başka birşey demiyorum hayallerimi süslüyor bu telefon...
Tabiki samsung S2'de çok iyi telefon ama N9 bambaşka bir telefon...
Arkadaşımız 1 artısını yazın demiş ben arkadaşımıza 2 artı yazayım...
Kendine özgün muhteşem tasarım ve menü tuşu kullanmayan ilk cesur telefon...
Ekranınıdna, kamerasına, işlemcisine ve ramine söz yok zaten... Kamera kıyaslamaları youtube'de mevcut malasef S2 1080p HD video çekmesine rağmen N9 kadar başarılı bir kamera lensine sahip değil...
N9 diyorum başka birşey demiyorum hayallerimi süslüyor bu telefon...
Tabiki samsung S2'de çok iyi telefon ama N9 bambaşka bir telefon...
Arkadaşımız 1 artısını yazın demiş ben arkadaşımıza 2 artı yazayım...
Kendine özgün muhteşem tasarım ve menü tuşu kullanmayan ilk cesur telefon...
Ekranınıdna, kamerasına, işlemcisine ve ramine söz yok zaten... Kamera kıyaslamaları youtube'de mevcut malasef S2 1080p HD video çekmesine rağmen N9 kadar başarılı bir kamera lensine sahip değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?