PriZm Üye MrCommanDTr' Alıntı: Valla nette sslere bak kardeşim,voltaj ı da arttırılıyor mhz i ile birlikte. Genişletmek için tıkla ... bende 1 ghz 1.275 volt ile çalışıyor.1428 mhz (102% L.O.C) 1.475 volt acaba fazlamı
MrCommanDTr' Alıntı: Valla nette sslere bak kardeşim,voltaj ı da arttırılıyor mhz i ile birlikte. Genişletmek için tıkla ... bende 1 ghz 1.275 volt ile çalışıyor.1428 mhz (102% L.O.C) 1.475 volt acaba fazlamı
ConnorKenway Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: bende 1 ghz 1.275 volt ile çalışıyor.1428 mhz (102% L.O.C) 1.475 volt acaba fazlamı Genişletmek için tıkla ... kardeş o.c nin linkini atarmısın
~N.A.W.Y~' Alıntı: bende 1 ghz 1.275 volt ile çalışıyor.1428 mhz (102% L.O.C) 1.475 volt acaba fazlamı Genişletmek için tıkla ... kardeş o.c nin linkini atarmısın
Furkan Emekli Üye N9 almanı öneririm ama farklı bir işletim sistemi yükle. Zaten açık kod kaynağı var Botloader'lar da yokken alınacak bir cihaz.
N9 almanı öneririm ama farklı bir işletim sistemi yükle. Zaten açık kod kaynağı var Botloader'lar da yokken alınacak bir cihaz.
pRime. Üye CanKartaL' Alıntı: 64 gb n9 alsam mı acaba C6-01 in yerine Genişletmek için tıkla ... gel abi sen de bölüme.
CanKartaL' Alıntı: 64 gb n9 alsam mı acaba C6-01 in yerine Genişletmek için tıkla ... gel abi sen de bölüme.
PriZm Üye CanKartaL' Alıntı: 64 gb n9 alsam mı acaba C6-01 in yerine Genişletmek için tıkla ... yuh Galaxy S yetmedimi
CanKartaL' Alıntı: 64 gb n9 alsam mı acaba C6-01 in yerine Genişletmek için tıkla ... yuh Galaxy S yetmedimi
CanKartaL Emekli Yönetici pRime.' Alıntı: gel abi sen de bölüme. Genişletmek için tıkla ... GalaxyS & N9 2 efsane cihaz fena olur 2. el fiyatlarına bi bakayım ben
pRime.' Alıntı: gel abi sen de bölüme. Genişletmek için tıkla ... GalaxyS & N9 2 efsane cihaz fena olur 2. el fiyatlarına bi bakayım ben
[ENGİN] Üye CanKartaL' Alıntı: 64 gb n9 alsam mı acaba C6-01 in yerine Genişletmek için tıkla ... Her zaman bekleriz
CanKartaL' Alıntı: 64 gb n9 alsam mı acaba C6-01 in yerine Genişletmek için tıkla ... Her zaman bekleriz
pRime. Üye CanKartaL' Alıntı: GalaxyS & N9 2 efsane cihaz fena olur 2. el fiyatlarına bi bakayım ben Genişletmek için tıkla ... bak tabi abi hem değişklik olur c6-01'den sonra.
CanKartaL' Alıntı: GalaxyS & N9 2 efsane cihaz fena olur 2. el fiyatlarına bi bakayım ben Genişletmek için tıkla ... bak tabi abi hem değişklik olur c6-01'den sonra.