N9 mu Galaxy W mu

MertcaN9

Üye
kardeş onlar çakmaya benziyor

son kararın nedir ? bence böyle uygun bir bütçen var ise N9 al gerisini düşünme çünkü w ile bence karşılaştırmaya bile değmeyecek N9 a hakaret olur s2 ile kıyaslanan bir telefon sonuçta.. sadece tasarım için bile alınır. parmak kaydırma hareketi bile zevk verir o derece güzel ayrıca açık bir sistemin kullanıldığı tek telefon bazı insanlar kapalı sistemin kölesi olduğu için herşeyin kolayını sevdiği için seni yanlış yönlendiriyor ama sen al N9 unu geliştiricisi sensin sonuçta cihaza istediğini yapabilirsin uçsuz bucaksız bir dünya. buna ANDROİD yüklemekte dahil.

Konu Sahibi
kararımı verdim n9 şimdi sıra babamda bakalım ne dicek

Konu Sahibi
cyan 1300 lerde beyaz ise 1099

- - - Eklendi - - -

internette karşılaştırdım tek farkı beyazda bellek 1gb cyan ve öteki renklerde 16 gb

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bu ile cyan ı karşılaştır tek fark o

n9 iyi cihaz olsa nolcak onu gosterecek oyun uygulama yokki ..

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben tırsaklığımdan ve elimdeki imkanlardan o mesajı tam olarak alamıyorum bi türlü

imkanlarına bişey diyemem kardeşim ama tırsmanı gerektiren hiçbirşey N9 da riskli olan tek şey overclocktur onun dışında hiçbirşey cihazı brick etmez.

SkyLaBTR

Üye

imkanlarına bişey diyemem kardeşim ama tırsmanı gerektiren hiçbirşey N9 da riskli olan tek şey overclocktur onun dışında hiçbirşey cihazı brick etmez.

ya imkan: net 6 gb kotalı... Babam aksi bi insandır... 11. Sınıf, ev-okul-dershane üçgeninde geçiyo hayat... Bi de o kodları anlayamadım

- - - Eklendi - - -

Temel olarak bunlar

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya imkan: net 6 gb kotalı... Babam aksi bi insandır... 11. Sınıf, ev-okul-dershane üçgeninde geçiyo hayat... Bi de o kodları anlayamadım

- - - Eklendi - - -

Temel olarak bunlar

Doğrudur kardeşim,sen rahat kullanabildiğini al,okulunla uğraş şimdi,bir üniye yerleş sonra bol bol vaktin olur.