N9 mu Galaxy W mu

Konu Sahibi

tmm n9 alayımda overlock felan tehlikeli işlere karışmak istemiyorum android 4.1 yeter belki uygulamalardan meego bile ihtiyacımı karşılayabilir

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tmm n9 alayımda overlock felan tehlikeli işlere karışmak istemiyorum android 4.1 yeter belki uygulamalardan meego bile ihtiyacımı karşılayabilir

inan bana kardeşim overclock a ihtiyacın yok. N9 da uygulamaların çoğu gayrı resmi olarak var instagramı da var whatsapp ı da var. N9 şuanda gerçek açık kaynak olan tek işletim sistemine sahip ve arkasında mükemmel bir geliştirici desteği var. Öyle sony gibi 2011 cihazlara güncelleme yok deyip sıyrılmıyorlar işin içinden. Nokia telefonu geliştirmiyeceğini açıklasa bile 2010 model cihaza bu yıl güncelleme verdi!

caglar b

Üye
tmm bulunca söylerim

- - - Eklendi - - -

kardeş en ucuzu burda 987
http://www.novabazar.com/Nokia-N9-Magenta-Cep-Telefonu-Distributor-_23080.html?ref=akakce#0

pembe degilmi o ,en iyisi yılbaşına kadar bekliyim belki kampanya falan bulurum

- - - Eklendi - - -

tmm bulunca söylerim

- - - Eklendi - - -

kardeş en ucuzu burda 987
http://www.novabazar.com/Nokia-N9-Magenta-Cep-Telefonu-Distributor-_23080.html?ref=akakce#0

pembe degilmi o ,en iyisi yılbaşına kadar bekliyim belki kampanya falan bulurum

Nokia N9'un şekli yeter gardaş al N9'u önümüzdeki maçlar bizi beklesin N9'a takıl hayatı yakala

Kesinlikle n9 al derim.

Maddi durumum olsa alacağım ilk alacağım telefon N9 olur.
Multitasking özelliği bile almak için başlı basına yeter.

a bakın telefon için bana ucuz gbi geldi

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9 a Wp yüklenir ama hiçbir geliştirici bunun için uğraşmaz,çünkü N9 ve MeeGo geliştiricileri açık kaynağa gönül vermiş insanlardır,kapalı kaynak sistemlerle uğraşmazlar.

N9 a Wp yüklenir ama hiçbir geliştirici bunun için uğraşmaz,çünkü N9 ve MeeGo geliştiricileri açık kaynağa gönül vermiş insanlardır,kapalı kaynak sistemlerle uğraşmazlar.

Katılıyorum N9'a ve de MeeGo'ya nokia desteği kesmese hem WP hemde MeeGo ile devam etseydi süper olurdu ama olmadı işte

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Katılıyorum N9'a ve de MeeGo'ya nokia desteği kesmese hem WP hemde MeeGo ile devam etseydi süper olurdu ama olmadı işte

Bu telefona Nokia dan daha çoğunu geliştiriciler verdi hala da veriyorlar bugün n900 ün bile müthiş bi desteği var..