N9 mu Galaxy W mu

61semih

Üye
nokia n9 vs 4 çekirdekli andoroid diye sormadığın sürece n9. 4 çekirdekli android dersen alacam, lafım kalmaz. zaten uçak gibi makine oluyor o zaman. ama android diğer sistemlerde kesinlikle ağır.
s2,one s xperia s tarzı telefonlardamı ağır.

n9u bir kere inceleme fırsatım oldu rezalet ti.ama o telefonun bozukluğuna verdim.eminim normal bir n9 çok iyidir.
iki telefonada gerekli önem verilmiyor bence ama aradaki fiyat farkı ve android in uygulamadaki çokluğu sebebiyle w derim.

oyun uygulama ile pek arası olmayan ve telefon şık olsun diyen birisi için n9 daha iyi bir seçenek bence.
tamamen kişinin ne istediğine bağlı.

Konu Sahibi
tmm sağol
birşey daha sorayım
siyah reng 1099 mavi ve pembe 1300 fark nedir renk mi

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
S3e gore vasat w ye gore iyi ama flash var w de

s3 ile arasında da 600 tl fiyat farkı var.

- - - Eklendi - - -

androiddeki her oyun N9 da var zaten,ayrıca wonderdan iyi oynatıyor.

- - - Eklendi - - -

tmm sağol
birşey daha sorayım
siyah reng 1099 mavi ve pembe 1300 fark nedir renk mi

siyah mı 1099 beyaz mı? siyah mavi pembe bunlar 16 gb lık arada fark olmaması gerek.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca N9 da da flash player mevcut.

Konu Sahibi
bimeksde baktım beyaz dı herhalde 64 gb 1099 tl
mavi pembe 1300

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kampanya en son böyleydi valla

Konu Sahibi

buyur link

buda bi n9 almis milletide yakicak adam 1300 tl ye cikiyo kardesim ne n9u demiyonuzda

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

buyur link

eyvallah kardeşim seçim senin ama N9 ile galaxy w çok uzak telefonlar.

- - - Eklendi - - -

buda bi n9 almis milletide yakicak adam 1300 tl ye cikiyo kardesim ne n9u demiyonuzda

Genç kardeşim bak seni son kez uyarıyorum,laflarına üslubuna dikkat et. Bu dediğin adamın senin yaşında kardeşi var! Milleti yakıcak bir yanıda yok milleti yanlış bilgilendirme burda!

caglar b

Üye
s2 o fiyata şimdilik zor iphone 4 2.el belki

- - - Eklendi - - -

ya n9 hakikatten hoş ama fiyatıda hoş
ace 2 ye bir bak istersen

o neov senin telefondan cok is yapiyo takoz nokiayi almis telefon piyasadan kalkmis nokia birakmis telefonu hala laf

Tepkiler: droidçi
    Konu Sahibi
kardeş nokia eski telefonları meşhurdu bi an akıllı telefona geçince fiyatlar yükselince yorumlar eski telefonlara bakılarak yapılıyor

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeş hangi özelliği uzak işletim sistemi ney?

- - - Eklendi - - -

işletims hallederiz orasını geç

kardeşim işletim sistemi N9 un meego ama onunla beraber androidde kullanabiliyorsun ayriyetten direkt olarak android kurmadan meego üzerinden android oyunlarını açma olayı çözüldü,cihaza ubuntu,debian ne istersen kurabiliyorsun. Özelliklere gelirsek,N9 en düşük 16 gb dahili hafızası var Wonder 2gb,N9 un kamerası 8 megapiksel wonder 5,N9 un ekranı az da olsa daha büyük,N9 ram 1 gb,galaxy w 512 mb ki androidin ram yuttuğunu herkes biliyor,wonder ın tek artısı işlemci saat hızı o da androidin hantallığından belli bile olmuyor ki istersen N9 u 1.3 e overclock edebilirsin!

- - - Eklendi - - -

o neov senin telefondan cok is yapiyo takoz nokiayi almis telefon piyasadan kalkmis nokia birakmis telefonu hala laf

ne iş yapıyo getir karşılaştıralım söyle senin yapabildiğin şeyleri? Bakalım ben yapamıyo muyum?

caglar b

Üye

n9 cidden neo v den iyi (bence neo ile kafa kafaya,ram hariç tabi ) linuxde var destek olsa ne olmasa ne