15097 Üye zappinger' Alıntı: bu n9 1200 civariydi w ise 700 civari olmasi lazim o fiyata s2 bulursun. Genişletmek için tıkla ... O fiyattan düştü diye biliyorum ben ama haklısın galiba
zappinger' Alıntı: bu n9 1200 civariydi w ise 700 civari olmasi lazim o fiyata s2 bulursun. Genişletmek için tıkla ... O fiyattan düştü diye biliyorum ben ama haklısın galiba
ConnorKenway Üye Konu Sahibi n9 bimeks de 64gb 1099 mavi pembe rengi 1300 özellikler aynı tenk den dolayı mı fiyat
15097 Üye ConnorKenway' Alıntı: n9 bimeks de 64gb 1099 mavi pembe rengi 1300 özellikler aynı tenk den dolayı mı fiyat Genişletmek için tıkla ... bi aralar turkcell kampanyası vardı o olmasın sakın
ConnorKenway' Alıntı: n9 bimeks de 64gb 1099 mavi pembe rengi 1300 özellikler aynı tenk den dolayı mı fiyat Genişletmek için tıkla ... bi aralar turkcell kampanyası vardı o olmasın sakın
zappinger Üye 1100 olunca bile 400tl fark oluyo para sikinti degilse n9da alma s2 s3 onex kacak getirt
MrCommanDTr Emekli Yönetici 15097' Alıntı: bi aralar turkcell kampanyası vardı o olmasın sakın Genişletmek için tıkla ... o zaten ama 1099 değil ki 999 olması lazım
15097' Alıntı: bi aralar turkcell kampanyası vardı o olmasın sakın Genişletmek için tıkla ... o zaten ama 1099 değil ki 999 olması lazım
15097 Üye MrCommanDTr' Alıntı: o zaten ama 1099 değil ki 999 olması lazım Genişletmek için tıkla ... zaten o mu diye sordum
MrCommanDTr' Alıntı: o zaten ama 1099 değil ki 999 olması lazım Genişletmek için tıkla ... zaten o mu diye sordum
ConnorKenway Üye Konu Sahibi kardeş one x e felan bulaşmak istemiyorum nokia benim için kalitedir. Ama özellikte önemlidir
15097 Üye ConnorKenway' Alıntı: kardeş one x e felan bulaşmak istemiyorum nokia benim için kalitedir. Ama özellikte önemlidir Genişletmek için tıkla ... htc'de kalitelidir
ConnorKenway' Alıntı: kardeş one x e felan bulaşmak istemiyorum nokia benim için kalitedir. Ama özellikte önemlidir Genişletmek için tıkla ... htc'de kalitelidir
zappinger Üye 15097' Alıntı: htc'de kalitelidir Genişletmek için tıkla ... Oha adam s3 onrx alabilcek durumda ama n9 diyo oda iyiymis git bi note2 al seni 5 yil goturur
15097' Alıntı: htc'de kalitelidir Genişletmek için tıkla ... Oha adam s3 onrx alabilcek durumda ama n9 diyo oda iyiymis git bi note2 al seni 5 yil goturur
15097 Üye zappinger' Alıntı: Oha adam s3 onrx alabilcek durumda ama n9 diyo oda iyiymis git bi note2 al seni 5 yil goturur Genişletmek için tıkla ... Boyutu fazla büyük sorun yaratabilir herkes kullanamayabilir ozakin70' Alıntı: Sattiracaksiniz bana wonder ı aşık oldum lan n9 a Genişletmek için tıkla ... N9 aşktır
zappinger' Alıntı: Oha adam s3 onrx alabilcek durumda ama n9 diyo oda iyiymis git bi note2 al seni 5 yil goturur Genişletmek için tıkla ... Boyutu fazla büyük sorun yaratabilir herkes kullanamayabilir ozakin70' Alıntı: Sattiracaksiniz bana wonder ı aşık oldum lan n9 a Genişletmek için tıkla ... N9 aşktır
MrCommanDTr Emekli Yönetici ozakin70' Alıntı: Sattiracaksiniz bana wonder ı aşık oldum lan n9 a Genişletmek için tıkla ... Genellikle çoğu insanda aynı etkiyi yapıyor
ozakin70' Alıntı: Sattiracaksiniz bana wonder ı aşık oldum lan n9 a Genişletmek için tıkla ... Genellikle çoğu insanda aynı etkiyi yapıyor
ConnorKenway Üye Konu Sahibi o yüzdendiyorum n9 da 1 ghz 1 ram ile internette sörf ne kadar iyidir diye
MrCommanDTr Emekli Yönetici ConnorKenway' Alıntı: o yüzdendiyorum n9 da 1 ghz 1 ram ile internette sörf ne kadar iyidir diye Genişletmek için tıkla ... kardeşim N9 da ister kendi tarayıcısından ister firefoxdan istediğin heryere girebilirsin çok çok rahat ne kasma olur ne bişey,ayrıca firefox da flash playerda var film falanda izleyebilirsin.
ConnorKenway' Alıntı: o yüzdendiyorum n9 da 1 ghz 1 ram ile internette sörf ne kadar iyidir diye Genişletmek için tıkla ... kardeşim N9 da ister kendi tarayıcısından ister firefoxdan istediğin heryere girebilirsin çok çok rahat ne kasma olur ne bişey,ayrıca firefox da flash playerda var film falanda izleyebilirsin.
zappinger Üye ConnorKenway' Alıntı: o yüzdendiyorum n9 da 1 ghz 1 ram ile internette sörf ne kadar iyidir diye Genişletmek için tıkla ... S3e gore vasat w ye gore iyi ama flash var w de
ConnorKenway' Alıntı: o yüzdendiyorum n9 da 1 ghz 1 ram ile internette sörf ne kadar iyidir diye Genişletmek için tıkla ... S3e gore vasat w ye gore iyi ama flash var w de