N9 Kamerada Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
N9 Kamerada Sorun
Merhabalar benim Nokia 9 telefonum var yaklaşık 3gün önce almıştım ama nedense bugün kamerası çalışmaz oldu.kamera uygulamasını açtığımda " Kamera yanıt vermiyor.Tekrar deneyin veya sorun devam ederse cihazı yeniden başlatın" diyor.Ne kadarda yeniden başlatsam da ayarları sıfırlasamda olmuyor ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Merhabalar benim Nokia 9 telefonum var yaklaşık 3gün önce almıştım ama nedense bugün kamerası çalışmaz oldu.kamera uygulamasını açtığımda " Kamera yanıt vermiyor.Tekrar deneyin veya sorun devam ederse cihazı yeniden başlatın" diyor.Ne kadarda yeniden başlatsam da ayarları sıfırlasamda olmuyor ?

ara sıra yapması normal. bende de sürekli yapan uygulamalar vardı ilk aldığımda daha sonra flash attığımda düzelmişti. isterseniz flash atmayı deneyebilirsiniz.

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
bu flashlama zormudur ? Flashlarken tele bişi olursa garanti kapsamı dışına.cıkarmı ???

Seglopsi

Seglopsi

Üye
flashlama işi kolay, ilgili konuya bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SouLW3
SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
garanti kapsamı dışına çıkarmı peki

Seglopsi

Seglopsi

Üye
çıkmıyor hatta garanti kapsamına open mode veya başka şeylerle çıkartdığınızda flash atıp garanti kapsamına giriyor cihaz tekrar.

• Beğen
Tepkiler: SouLW3
SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Flash'ı sorunsuz şekilde attim ama yine aynı hatayı veriyor :/ Flash'ı attıkdan sonra ayarları geri yükledim yine aynı hata :/

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Güncellllll ??

Seglopsi

Seglopsi

Üye
faster n9 diye bir mod var qtweak uzerinden birde onu denermisin.

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Bi tane faster n9 yukledim stabil sürümmüş hızlandı tel ama hala camera aynı , qtweak nedir onu anlamadım normal deb şeklinde indirdim faster n9 u yükledim öyle

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hmm. aklima gelen sadece bu yontemler mevcut suan icin. bende twitter haric tum uygulamalar sorunsuz calisiyorlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt