n9 hayal mi oluyor... gelecegin krali n900 mu olacak halen...???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n9 hayal mi oluyor... gelecegin krali n900 mu olacak halen...???
n9 diye uzun zamandir internette dolanan telefon e7 olarak pisayadaki yerini s3 isletim sistemi il giris yapti peki n900 velihati nerelerde n900 icin gizli birseylermi planlaniyor? aklimiza gelen tum bu sorular artmaya basladi galiba buyuk olasilikla n900 icin yeni fw yakinda cikacak gibi duruyor nokia n900 vazgecmeye hazir olmadigini gosteriyor... tablet internetin ve piyasa internetin super devi olan n900 icin nokianin gizli planlari oldugunu insanlarin aklina sokuyor ve n900 yeni fw lere hazir bekliyor...

franzliszt

franzliszt

Üye
hayır yeni bir model yapıyorlar intel anlaşmasından sonra kesinlikle beklenen cihaz çıkacak.. e7 başka bir ürün ve n900 e 1.4 de gelecek yabancı forumlara göz gezdirin orada bahsediyorlar

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n900 e gelecek bir fw ama n900 tahtini alacak cihaz piyasada yok... bunu diyorum...

franzliszt

franzliszt

Üye
işte bunu bu millete anlatamazsın onlar isterki hd video çekip oynatmak bol bol oyun bol bol pil n900 ü anlatıyorsun sonyericssoncular diyorki benim k810 daha ince :D al işte böyle durumda otur gül :D n900 aldığım en güzel cihaz akşamları skype takılıyorum internet takılıyorum ohh fıstık gibi. işte bu yeni çıkacak intelli nokia n900 ün devamı gibi olacak heralde ondada işlemci ram özellikleri çok güçlü diyorlar !

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
su n900 halefi gelsede gorsek nokia tablet internet yada ilk kez bir bilgisayar yapmayi basardilar. n900 e sadece yeni guncellemeler verseler mukemmel olacak... insanoglunun kullanacagi en iyi telefon pardon bilgisayar derim buna.

SilentOne

SilentOne

Üye
çok saqlam telefon yha ama bizm türk milleti dış görünüşe önem veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt