N9 Harita ve Yol Tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

borno_vali

Üye
    Konu Sahibi
N9 Harita ve Yol Tarifi
arkadaşlar telefondaki harita ve yol tarifi ve sürüş uygulamalarını sesli navigasyon olarak kullanabilen var mı? ben bir türlü kullanamadım.sürekli gps alınıyor uyarısı veriyor ancak bir türlü navigasyona başlamıyor.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadaşlar telefondaki harita ve yol tarifi ve sürüş uygulamalarını sesli navigasyon olarak kullanabilen var mı? ben bir türlü kullanamadım.sürekli gps alınıyor uyarısı veriyor ancak bir türlü navigasyona başlamıyor.
buyur kardeşim resimler sana yardımcı olucaktır.

pRime.

pRime.

Üye
Çok açıklayıcı olmuş teşekkürler.

borno_vali

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim.ancak bende bir türlü yol tarif edemiyor.heralde tarif etcek birini bulamıyor navigasyon :)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
gerçekten çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim.ancak bende bir türlü yol tarif edemiyor.heralde tarif etcek birini bulamıyor navigasyon :)
rica ederim resimli anlatım yapıcaktımda mobilim :)
şürüş programını açıp ayarlar/navigasyon sesini tıklayın ve yeni indir butonunu kullan ve türkçe kadın seç
haritalar güncelmi? Değilse haritalar programını açın ve. Sağ alt köşede ... seçenekler olacak tıklayınız ve haritaları yönet sekmesini tıklayın sağ alt köşede = tıklayınız güncel güncellemeri kontrol edin

ngnadirng

Üye
gps aranıyor deyip durur ama yola çıkınca gps i bulup yolu tarif etmeye başlıyor. Hatta kaç km hızla gittiğimizi bile söylüyor benim çok hoşuma gitti navigasyon başarılı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt