Öncelikle moderasyonla uğraşan arkadaşları hazırladığım nitdroid konusuyla alakasız mesajları bir başlıkta topladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Sorularınıza cevaplarım:
Yoda_238: Flash player firefox için mevcuttur. Bir iki kere kullanma fırsatım oldu fena değil. Kullanılabilir seviyede ama tarayıcı üzerinde flash oyunlar oynanamaz. Youtube videosunu açıyor ama facebookta paylaşılan youtube videosunu açmıyor. Zamanla bu sorun giderilebilir. Bu soruyu sormadan önce bölümde flash kelimesini aratarak ilgili konuyu meego bölümü içinde aratarak bulabilirdiniz diye düşünüyorum.
gdm:Maalesef şuan için anlatım sunmayacağım kurulum karışık açtığım konuda da birkaç kez bunu dile getirdim. Çeşitli yerlerden sorular geliyor nasıl kurarız yaparız diye. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor arkadaşlar attığım videolarla birden bire heyecanlanıyor ama meegoya yaptığımız kurulum işleminin yan etkileri var ve bunlardan cihazı komple flashlamadan kurtulmanın imkanı yok. Garantiye bildiğim kadarıyla zarar vermez ama eğer cihazı android kurulu vaziyette gönderirseniz uyarı ekranı çıkacağından cihazınız servis tarafından garanti dışı bırakılabilir cihazı yurtdışından aldığım için garanti meselesini önemsemiyorum. Paylaşmış olduğum videolar tamamen fikir vermesi amaçlıdır. İlk anlatımım büyük ihtimal beta sürümü sunulduğunda olacaktır. Çünkü şuanda developer kolay kurulum üzerine çalışmaktadır. Aktaracaklarım bu kadar Umarım açıklayıcı bir yanıt olmuştur.