N9 Flashlama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

banner33

Üye
    Konu Sahibi
N9 Flashlama Sorunu
İyi günler maxicep üyeleri ve üstlerim

Benim n9um afkanistandan alındı sim kartının ordaki kod bölümündede finlandiya yazıyor öncelikle şunu belirtmek isterim ki önceki açılan Nitroid o.4.1 deb konusundan yola çıkarak cihazımı,flashlamayı denedim ams atamadım disclamir remover kodunu girzikten sonraki kodlarda "can't empty" gibi yazılar görüyorum ve kapatıp bilgisayara ba,ladığımda not foumd waiting yazısından sonra hiçbişey olmuyo telefon açılıyo ben yeniden kapatıyorum yine ni şry olmuyo nafirmlede atamıyorum internetim sınırlı yardım ederseniz çok sevinirim saygılarla

banner33

Üye
    Konu Sahibi
O konuyada baktım hatta ama genede olmadı flashlayamadım cihazı

Seglopsi

Seglopsi

Üye
navifirm'den dosyalari indirip, flasher kurup dosyalari cihaza flashlayacaksiniz. eger ki afganistan cihazi ise navifirm'den afganistan surumunu indirmelisiniz. bolge bolge farkliliklar olabiliyor.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Anladıgım kadarıyla bilgisayarınız cihazı tanımıyor,

Nokia driver veya pc suite kurun cihazı öyle baglayın flasher yazılıma başlar
Buraya kadar yaptıgınız işlemler dogru :)
Bu arada cihazınıza uygun yazılımı cekmenizi öneririm

Gerci bi farkı yok bu sadece hile icin gecerli yalnız yazılım dosyaları şart olmazsa olmaz
Sonucta heran gibi bir durumda cihazı tekrar (rootfs) ile orjinale cevirebilirsiniz

banner33

Üye
    Konu Sahibi
@kaptan0177 üstad afkanistan yazılımını çekmesem direk sizin verdiğiniz yazılımla Nokia N9 16 gb siyah yazılımıyla yapsam bir sorun olurmu? Yoksa illa afkanistan yazılımını gerekli?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
@kaptan0177 üstad afkanistan yazılımını çekmesem direk sizin verdiğiniz yazılımla Nokia N9 16 gb siyah yazılımıyla yapsam bir sorun olurmu? Yoksa illa afkanistan yazılımını gerekli?

sorun olarak şöyle olur
production code afganistan oldugu icin
farklı ülkenin yazılımı ile flashlanırsa cihaz güncel olmaz hazırda bekleyen bir yazılım olur
başka da bi sorun olmaz
ya nemesis ile production codunu tr olarak degiştirin
yada buradan orjinal dosyaları cek,

her zaman elinizde cihazın orjinal yazılım dosyaları bulunsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt