N9 dayanıklılık testi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
N9 dayanıklılık testi :)
cihazınıza en kötü durumlarda ne kadar zarar gelecek diye mi düşünüyorsunuz buyrun

[ENGİN]

Üye
Mobil olanlar için yokmu?rım:

Teşekkürler güzeli cihaza nasıl kıyıyorlar ya.bu arada ben mobilim.opera miniden giriyorum engin

maket olduğu besbelli gerçeği olsa o kadar dağılmazdı

pRime.

Üye
maket bu, gerçeğinin vereceği sonucu vereceğini sanmam. bir de kendi tecrübelerime göre cihazın zaten yeterince dayanıklı olduğu sonucuna vardım ben bu tip videolara pek bakma ihtiyacı hissetmiyorum.

[ENGİN]

Üye
maket bu, gerçeğinin vereceği sonucu vereceğini sanmam. bir de kendi tecrübelerime göre cihazın zaten yeterince dayanıklı olduğu sonucuna vardım ben bu tip videolara pek bakma ihtiyacı hissetmiyorum.
Neler geldi acaba başına kimbilir

Arkadaşlar ben normal kendi tarayıcısından girince forumdaki tüm youtube vs. videolarını görüyorum bende bir sıkıntı yok valla. Bu arada atılan cihaz bencede maket çünkü o kadar zarar gelmez diye düşünüyorum.

[ENGİN]

Üye
Mobile ligth sürümü'mü kullanıyorsun

pRime.

Üye
mobile light'ta maxicep'te videolar gözükmüyor. mobile sürümünü denemedim.

PriZm

Üye
Meego için Tapatalk yada ona benzer forum uygulaması varsa onu kullanabilirsiniz.genellikle videoları açıyor

pRime.

Üye
forum okuyucusu var ama geliştirme aşamasında. adam akıllı çalışmıyor. geliştiren tapatalk desteği getirip güncelleyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...