ilyas_0177
Üye
-
Konu Sahibi
-
harmattan maemo 6'dır gerçek meego ile alakası yok. mer ise meego'nun devamıdır ki sailfish de buradan gelmekte. aegis koruma kalkanı olsa bile doğru dürüst modifikasyona izin vermiyor.
hayır yanlış biliyorsunuz harmattan zaten maemo 6 üstelik maemo 6nın bir sürü farklı sürümü var n950 üzerinde çalışan. Meego sadece isim olarak var. Gerçekte yok. Meego'nun paket yöneticisi bile farklı. Rpm kullanıyor. N9 ise deb kullanıyor. Oraları ben de takip ediyorum.
Hocam batarya degişimi ile ne ilgisi var anlayamadım?
Cihazın sarj'ı bitince bi 10dk sarj da kalsın sarjdan cıkar
Cihazı kapat tekrar ac düzelmesi gerekiyor,
Hem ubiboot kuruluysa sorun yaşamaman gerekiyor anlamadım gitti,
Hem zlmage olayında CODeRUS un bi calışması vardı bi kontrol edeyim akşam haberdar ederim,
Bu arada bi önerin varsa memnuniyetle dinlerim
Garibim N9 um en sonunda öldü
4. Kattan beton zemine düştü
kasa haric
Bord, ekran tamamen kullanılmaz halde
N9 seruvenimiz burada bitti sanırım
Garibim N9 um en sonunda öldü
4. Kattan beton zemine düştü
kasa haric
Bord, ekran tamamen kullanılmaz halde
N9 seruvenimiz burada bitti sanırım
flasher çalışmıyor bende. bilgisayar vista, uyumsuzluk olabilirmi? yönetici olarakta çalıştır dedim ama olmadı tık yok. problem nerde olabilir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar,
Emeğinize ayrıca teşekkür ederim, iyiki varsınız saygılar...
dayılar aegis'in linux ile hiç bir alakası yok nokia'nın bootloader kilidi gibi bir kilit mekanizması s60v5 te bile bize engel olur bu arkadaş
- - - Eklendi - - -
bu arada one hocam build prop nasıl yapılıyor anlatır mısınız
dayılar aegis'in linux ile hiç bir alakası yok nokia'nın bootloader kilidi gibi bir kilit mekanizması s60v5 te bile bize engel olur bu arkadaş
- - - Eklendi - - -
bu arada one hocam build prop nasıl yapılıyor anlatır mısınız
kameralar, gps, mikrofonlar ve ahize disinda hersey calismakta.tşk.ederim çalışanlar çalışmayanlar nelerdir kısa bilgi verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?