yusuf_bey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ve ayrıca en işe yaramazları.
---------- Eklendi @ 03:15:45 ---------- Yazıldı @ 03:12:34 ----------
Dostum seni pek memnun etmemiş anlaşılan n9 ama inan meego piyasadaki tüm sistemlerden daha yüksek kapasiteye sahip. Geliştiriciler için altın değerinde.
Dostum seni pek memnun etmemiş anlaşılan n9 ama inan meego piyasadaki tüm sistemlerden daha yüksek kapasiteye sahip. Geliştiriciler için altın değerinde.
o senin ne iş için kullanıcagına baglı
Pardon unutmuşum. Sadece internet için kullanırsan belki işini görür.
Bir telefon bence önce İnternet konusunda başarılı olmalı.
Wp7'nin neresi kullanışsız acaba? Bence gayet basit ve kullanışlı bir arayüzü var.
Arayüzün kullanışlılığı farklı şey, sistemin kullanışlılığı farklı şey. Wp ne meego'nun ne maemo'nun ne symbianın ne android'in tırnağı bile olamaz kullanışlılıkta. Bu sistemlerin yapabildiğinin ne kadarını yapabiliyor wp? Ben bir yazılımda bluetoothla dosya gönderemeyeceksem, dosyalarımla oynayamayacaksam, hele hele saçma sapan bilgisayar yazılımlarına bağımlı yaşayacaksam o sistem benim için çöptür. Hele microsoft gibi insanları yıllarca kanser eden bir şirketten bahsediyorsak ve nokia'yı da kanser etmişse bu şirket "almayayım, sağol!".
elop olmasa nokia microsoftun yüzüne bakmazdı ya
1 saat önce N9'umu aldım...
Gerçekten çok güzel almanı tavsiye ederim
eyw çok saol
hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan
ben alma derim.. Androidli bir cihaz al. Sgs2 , sgn. Htc one x daha iyiler
Bir arkadaşa 1000 tl demişlerdi.
önerin için teşekkürler ama android kullanmam ben (belki çok önyargılıyımdır ama öyle) şu saatten snra da symbian bitecek gibi duruyor. Wp de benim için iphoneden farksız kullanım yönünden. O yüzden şuan meego görünüyor bana.
Bu arada benim çok temiz hatta en iyi ikinci el telefon statüsünde c7 m var. N9 almak için üste ne kadar daha isterler ki acaba.
Sıfır N9 için ikinci el C7 vereceksen en az 800-900 fark ödersin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?