N9 acil acil arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bostancı34

Üye
    Konu Sahibi
N9 acil acil arkadaslar
N9 UMU 2 GUNDE BI KILIFINDAN CIKARIP TEMIZLERIM FAKAT BIR HAFTA BOYUNCA TEMIZLEMEDIM VE BUGUN KILIFTAN CIKARTTIMKI TOZLAR TELEFONA YAPISMIS VE INANILMAZ IZ YAPMIS ARKA TARAFINDA BUNU YASAYAN VARMI YOKSA YARIN KVK YA GOTURcem sil sil GECMIYO CIZILMIS GIBI YANI

---------- Eklendi @ 21:15:38 ---------- Yazıldı @ 20:45:14 ----------

arkadaslar bılgısı olan yokmu yarın telefonu olmazsa goturucem yazık 1 aylık cıhazıda servıse vermek ıstemıyorum bu ızlerı fln cıkaran bırsey yokmu

pRime.

pRime.

Üye
Cihazin yuzeyi o kadar da puruzlu degil ki ya. Bence garantiye verin.

memolim83

memolim83

Üye
bende bisey yok temiz

cozturk

cozturk

Üye
Allah allah.bende kılıfı takınca sadece kamera bölgesinde bi tozlanma oluyo oda kılıfın orayı kapatmamasından dolayı.hayır arkası tozlansa bile bu nasıl iz yapar onuda anlamış degilim.telefonunun fotografını cekip konuya eklersen daha iyi yardımcı oluruz..

bostancı34

Üye
    Konu Sahibi
igrenc bı goruntu ya yarın sabahtan kvk ya gıdıcem sogudum telefondan eger degısım fln olmassa DIREK SATILIK ...

devel-su

Üye
Kılıfın arkasında çizgi şeklinde bir çıkıntı var onun izi çıkmıştır diyeceğim ama toz diyorsunuz..o.O Kılıfsız bir süre kullanın geçmezse götürün öyle bir şey dumadım daha önce.

bostancı34

Üye
    Konu Sahibi
kvk ya da gıttım nokıa ıle telefondada konustum kılıfımızdan dahı kaynaklanıyo olsa bıle bıze ıspatınız yok telefonun dısı yuzeyı dıyolar servıse bıle almadılar

sımdı telefonum satılık bunu satıyım dırek galaxy s2 megoo ya uygulama cıkacagı yok mıllet kopuyu bız anca fotograf cekıyoruz bununla

mert_1047

mert_1047

Üye
Arkadaşım böyle konumu olur bir resim koy bakalım hele nedir problem ne değildir? Ben böyle olunca şahsen direk cihazı karalama amaçlı konu açtığınızı düşünüyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor bilemiyorum.

cozturk

cozturk

Üye
Arkadaşım böyle konumu olur bir resim koy bakalım hele nedir problem ne değildir? Ben böyle olunca şahsen direk cihazı karalama amaçlı konu açtığınızı düşünüyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor bilemiyorum.
aynen

bostancı34

Üye
    Konu Sahibi
valla cıhazı ne karalıcam super cıhaz ınanılmaz memnunum fakat bı banamı denk geldı kvk bıle yuzden gelmedı dıyo sahıbındene koydum cıhazı zaten hayatımda hıcbırseyı karalamadım o nasıl bı dusunce yazıkya burda ılk defa bırsey paylastım yok telefon vs karalıyım fln trıplerıne gırenlerden degılım cocukmuyuz galerıcıyız esnafız inernette ılk defa bırsey paylastım cıddıyım

---------- Eklendi @ 22:21:19 ---------- Yazıldı @ 22:19:01 ----------

hatta 1000 tl verıyorum ısteyen arkadas olursa maıl adresını versın resımlerını atıyım ıst anadolu yakasından elden alabılırsınız herkese ıyı aksamlar 2 yıl kvk garantılı vatandan alındı buna urunu satmak ıcın yazdı yazarsanız hıc cvp yazmayın arkadaslar zaten hatta uyelık sılme varsa onuda yapın nedıyım yanı...

---------- Eklendi @ 22:22:11 ---------- Yazıldı @ 22:21:19 ----------

ben sogudum cıhazdan bır kere kılıfından cıkarmayıp masaya bıle koyulmayan cıhaz kendı kendıne nasıl cızılır ya arkadasın dedıgı kılıfın altındakı cızgı sılınce zaten cıkıyor

pRime.

pRime.

Üye
valla cıhazı ne karalıcam super cıhaz ınanılmaz memnunum fakat bı banamı denk geldı kvk bıle yuzden gelmedı dıyo sahıbındene koydum cıhazı zaten hayatımda hıcbırseyı karalamadım o nasıl bı dusunce yazıkya burda ılk defa bırsey paylastım yok telefon vs karalıyım fln trıplerıne gırenlerden degılım cocukmuyuz galerıcıyız esnafız inernette ılk defa bırsey paylastım cıddıyım

---------- Eklendi @ 22:21:19 ---------- Yazıldı @ 22:19:01 ----------

hatta 1000 tl verıyorum ısteyen arkadas olursa maıl adresını versın resımlerını atıyım ıst anadolu yakasından elden alabılırsınız herkese ıyı aksamlar 2 yıl kvk garantılı vatandan alındı buna urunu satmak ıcın yazdı yazarsanız hıc cvp yazmayın arkadaslar zaten hatta uyelık sılme varsa onuda yapın nedıyım yanı...

---------- Eklendi @ 22:22:11 ---------- Yazıldı @ 22:21:19 ----------

ben sogudum cıhazdan bır kere kılıfından cıkarmayıp masaya bıle koyulmayan cıhaz kendı kendıne nasıl cızılır ya arkadasın dedıgı kılıfın altındakı cızgı sılınce zaten cıkıyor

cihazın resimlerini ve ilan linkini buraya koyar mısın?

bostancı34

Üye
    Konu Sahibi
heee ben kullandıgım cıhazı bılmıyorum dımı dostum ıyımısın sen fizik kurallarınıda astı bu n9 kardes caktım s 2 devam n9 sahıbındende satılık

pRime.

pRime.

Üye
heee ben kullandıgım cıhazı bılmıyorum dımı dostum ıyımısın sen fizik kurallarınıda astı bu n9 kardes caktım s 2 devam n9 sahıbındende satılık

Kardeş LİNK ATAR MISIN? Telefonu almayı düşünüyorum!

• Beğen
Tepkiler: frankendream

frankendream

Üye
ahah prime. :D Evet bi FOTOĞRAF olsa iyi olur. Lütfen fotoğrafı buraya koyar mısın?

cozturk

cozturk

Üye
Ya bırakın cevap vermeyin böylelerine vaktinize yazık

• Beğen
Tepkiler: frankendream
salihk

salihk

Emekli Yönetici
:locked:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt