n9 1.2 güncellenme Türkiye de yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
n9 1.2 güncellenme Türkiye de yayınlandı
Telefonu aldığım günden beri sabırsızlıkla beklediğim güncelleme 30.2012.07 Türkiye de yayınlandı.Nokianın sitesinde de mevcut ama telefon update etmiyor. :( deneyen var mı acaba?

ferhatanar

ferhatanar

Üye
Bende denedim ama güncelleme gelmedi cihaza :(

salihk

salihk

Emekli Yönetici
hayır 1.2 harmattan güncellemesi henüz aktif deyil.

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
nokianın sitesinde var.

borno_vali

Üye
telefon üzerinden güncelleme kontrolü yapmak istediğimde uzun süre kontrol yapıyor ancak ne yeni güncelleme buluyor ne de güncelleme yoktur uyarısı veriyor.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
nokianın sitesinde var.
evet Nokianın sitesinde yeni güncelleme görünüyor fakat telefonda günceleme görünmüyor. bende bir kontrol edeyim. güncellemeleri açtıgımda 10 dakika oldu hala güncellemeler Kontrol ediliyor

----------Eklendi @ 22:11:42 ---------- Yazıldı @ 22:04:13 ----------

yanlız şunuda belirteyim site yazılmış güncelleme geldiğinde Cihaz sizi bilgilendirir diye yazıyordu aynen kopyalıyorum buraya
Telefonunuzun yazılımı ya da uygulamalarınız için güncellemeler hazır olduğunda telefonunuz sizi bilgilendirir. Telefon yazılımınız için bir güncelleme hazır olduğunda, Etkinlikler görünümünde
simgesiyle bir bildirim mesajı görüntülenir. Uygulamalar için güncellemeler ise

simgesiyle gösterilir. Mevcut güncellemeyi görmek ve yüklemek için bildirim mesajını seçin.

----------Eklendi @ 22:16:05 ---------- Yazıldı @ 22:11:42 ----------

birde Nokia Software updater ile deniyeceğim.

----------Eklendi @ 22:19:59 ---------- Yazıldı @ 22:16:05 ----------

Türkiye için güncelleme hazır değil daha Nokia Sitesi Yayınlandığı Görünüyor ama nedense bizler telefonlarımızda Güncelleme namına hiç birşey göremiyoruz :D Nokia Software yazılımı ile baktım sonuç güncelleme yok! :)

sultant

Üye
ben denedim olmadı

salihk

salihk

Emekli Yönetici
güncelleme türkiye için kapalı 25 dakikadır ne güncellemesine bakıyor

serhates

serhates

Üye
    Konu Sahibi
aynen öle sadece "güncellemeler kontrol ediliyor" yazısı öylece duruyor.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
telefondan magazaya girdiğinde böyle bir hata alıyorsun.ve magazadan hiç uygulama alamıyorsun ve yüklü uygulamalardan hiçbirini silemiyorsun :D ve Bu bugdan kurtulmak için Telefonu kapatıp açman gerekiyor

NİMETOĞLU

Üye
Nokia 303 telefonuma türkçe yazılım dili yüklemek istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim slm lar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt