Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8'in üretimi yokmuş
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merkel02
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
N8'in üretimi yokmuş
arkadaşlar herkese selam. geçenlerde nokıa shop'a gidip bakındım. oradaki temsilciyle biraz muhabbetten sonra N8 in üretiminin durdurulduğunu duydum. acaba doğru mu? sıfır N8 bulamayacak mıyız yani?
Makale_Helvetia
Üye
sanmıyorum üretiminin duracağını daha 1.5 yıllık telefonlar..hemen piyasadan çekilmezler
ege009
Üye
C7-00 de öyle arkadaşım. Onunda durmuş
SilentOne
Üye
bir tek c6-01 mı kaldı üretimi durdurlmayan
KayraBey
Üye
Sıfır N8'e para mı verilir Allah aşkına.Temiz 2.el al daha iyi.
merkel02
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Nokıa Türkiye temsilciliğine mesaj attım onlar da aynı tarzda cevap verdiler. Nokıa Shoplara bakın belki bulabilirsiniz gibisinden. ayrıca
Nokıa Türkiye temsilciliğine mesaj attım onlar da aynı tarzda cevap verdiler. Nokıa Shoplara bakın belki bulabilirsiniz gibisinden. ayrıca
neden verilmesin ki Allah aşkına
arkadaslar kamera sorunum war benim forum actim ama soran edn yok
egitimtube
Üye
Almak istersen ben satabilirim çok temiz titiz kullanırım 6 aylık kvk garantisi var üzerindeki koruyucu bandı hallen duruyor günde 1 - kaç telefon görüşmesi haricinde başka bir amaçla kullanılmadı genellikle radyo dinliyorum ilgilenen arkadaşlar msj atabilir.