N8'in kasa kamera lensi vs. cidden sağlammı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
N8'in kasa kamera lensi vs. cidden sağlammı ?
arkadaslar merhaba,ben N8'imi silikon kılıfla kullanıyormda braz sıkıldm cıkarmak istyorm ama pekte güvenemyorm acıkcası kasaya kamera lensine flan..hele kamera daha önde iice tribe giryorm çizilik bsey olur flan dye..saglamlık konusunda bilgisi olan arkadaslar yazablrlermi acaba..? ona göre cıkarcam kılıfı :) tesekkürlerr...

ssuu18

Üye
bence çıkarma kardeşim iki kere çıkardım iki keresinde de düştü telefon dışı çok kaygan adamın elinde durmuyo düşünce bişey olmadı ama köşesinin üstüde düşerse o madde plastik boyası çizilebilir veya çatlayabilir

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Açık ve net söylüyorum mobil sektörde bu güne dek yapılmış en başarılı dış korumalu kasa diyebilirim ben yaklaşık 7 aydır kullanıorum bunun 4 ayı kılıfsız kullandım ne bi çizik nede bi çatlak patlak hiç bir şey yok kılıfsız halde 3 sefer biri taş üzerine ekran üzeri diğerleri mermer üstüne ekran üstü olmak üzere 3 sefer düşürdüm hiç bi sorunu yok bence kılıfsızda kullanabilirsin zevk senin dostum ...

lolaman

lolaman

Üye
Kılıfla kullan.Dijital cihazlar en ufak bir çizikte bile değerini kaybedebilir.

[alikan]

[alikan]

Üye
Kardeşim seninle yaşamıcak ya 1 yıldır kullanıyorum çıktığı hafta aldım daha bir kez bile kılıf kullanmadım sevmiyorum kılıfla kullanmayı dikkat edersende bişeycik olmaz. Kullandığım süre içerisinde elimden de düştü çarptı vs ama o kadarda kırılgan bişey değil bu kadar evhamlı olma derim. Rahat olursan bişey olmaz üstüne düşersen olacağı yoksada olur.

pRime.

pRime.

Üye
Ben kılıfsız kullanıyorum telefonun güzel görüntüsünü örtmek mantıksız bence ve denildiği gibi çok sağlam bir kasası var cihazın, defalarca düşürdüm ama bana mısın demedi.

lolaman

lolaman

Üye
2 gün sonra telefonumun kamera kısmı çatladı ne yapabilirim diye konular açmayın..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaslar bana da sağlam gibi gelyoda işte ne bilyim insanın içinde bseyde kalmıyor degil hani...:hmmm cook tesekkür ederim yorumlarınıza beni aydınlattınız sagolun :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
8 aydır kılıfsız kullanıyorum. En az 5 defa düşmüştür.

Çizik yok telefonda. Eline aldığında kasasının sana verdiği sağlamlık hissi yetiyor zaten. :)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
bende cıkardım bakalım kılıfı :)

sand_storm

sand_storm

Üye
kılıf takınca telefonun karizmasıda gidiyor kılıfsız daha güzel duruyor ama kayganlığa dikkat et

distakjo

distakjo

Üye
kılıfsız daha rahat kullanılıyor ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim telin kenarları beyazladı, soldu. Çıkarma bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt