N8'imin sorunu ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
N8'imin sorunu ne?
Oviden indirdiğim tema resim vb. şeyler sürekli C hafızasına yükleniyor,hesap ayarlarından yükleme tercihlerinde E depo hafızasını seçiyorum ama yine C hafızasına yükleniyor ,nasıl oldu anlamadım ama C hafızasında 1 mb'den az boş yer kaldı,lütfen yardım edin.

akibet2

Üye
Telefonu Bilgisayara Bağlayınca E 'yi Sorunsuz görebiliyormusun ? Veya bilgisayara program indirip ovi suite ile yüklerken E'yi seçtin mi ?

Biraz Daha Detaylı anlatırsan daha iyi yardımcı olunabilir şuan anlattıklarına göre Telefonun Hafıza Problemi Olabilir .

kazimaydin

Üye
sana tek cozum oviyi sil sonra hafizani secc sonra oviyi ekrar yukle bu kadar basit umarim problemin cozulmus olucaktirrr

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
e yi seçince nasıl c ye yüklüyor yahu

Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
ovi suiteden yüklediklerimin hepsi E'ye yükleniyor ama oviden yüklediklerim diret olarak C'ye yükleniyo,bilgisayara bağlayınca E sorunsuz görünüyo,telefonu açarken C hafızasında yeterli yer yok,verilerinizi taşıyın yada silin diyor ama C nin hafızana girdiğimde hiçbirşey görünmüyo detaylı anlatabildim mi:)

TheMadness

TheMadness

Üye
virüs bulaşmış telefonuna. Hard format at e yi biçimlendir soft format at düzelir o da olmadı flash at.

phoenix_

phoenix_

Üye
güncelleme yapılı mı.yapılıysa ingizilizce yapsana aleti.ben her sorunu ona bağlar oldum artık.

Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
peki ovi'yi silip tekrar yüklemeyi nasıl yapabilirim

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yüklü uygulamalardan oviyi silersin.. sonra yazılım güncellemede gelir tekrar yüklersin..

Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
ama ovi store client,ovi store,ovi,ovi store installer diye 4 tane programını buldum ovinin,bunlardan hangisini kaldıracağım

SuaT6027

SuaT6027

Üye
fark etmez sen kaldır güncelleme ile yüklenir..

Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
silinmiyor iptal ediliyoor:off:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
allah allah.. kardes format atmayı denedın mı

Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
atamam çok fazla dosyam var

SuaT6027

SuaT6027

Üye
valla yedekle o zaman yapcak bısı yok... format halleder senın ısını

Tyrann

Tyrann

Üye
    Konu Sahibi
problemim çözüldü saolun teşekkürler:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt