hasan.turkuaz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefon için stock rom bulun. Araştırabilirsiniz. Eğer root yoksa telefonda hemen fabrika ayarlarına sıfırlayın. Son olarak recovery mod n8 için nasıl bilmiyorum ama oraya giriş tuşlarını bulup, factory reset seçeneğini seçin.
bizim symbianda öyle bi sıkıntımız yok yok cwm yok bilmem ne on dakkalık iş toplam flaş atma telefonun açılması vs vsCWM Recovery sanırım söylemek istediğiniz. Anlıyorum, kendinize bir rom bulup flashlayabilirsiniz. Takılırsanız yardımcı olurum.
Bir İki Kere Yap Gözün Kapali YaparsınSymbian da bana karışık geldi.
Kolay gelsin.
Bir İki Kere Yap Gözün Kapali Yaparsın
Ben O Konuda Rahatim Nokianin Tüm Cihazlarını Bilirim Özelliklerine Kadar Hatta Ama Nandroidden Anlamam :P Sevmemde O Gelmesin :PTeşekkür ederim bu tip sistemlerde de tecrübe edinmem gerek. Android epey karışık o zaman.
CWM Recovery sanırım söylemek istediğiniz. Anlıyorum, kendinize bir rom bulup flashlayabilirsiniz. Takılırsanız yardımcı olurum.
N8'e Android mi geldi?Telefon için stock rom bulun. Araştırabilirsiniz. Eğer root yoksa telefonda hemen fabrika ayarlarına sıfırlayın. Son olarak recovery mod n8 için nasıl bilmiyorum ama oraya giriş tuşlarını bulup, factory reset seçeneğini seçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?