evet tabiki az çok bilgim var biliyorum 8 saniyede tuttum bayada uzun tuttum banamısın demiyo telefonKapama tuşuna uzun basılı tuttun mu?
ayrıca pc ye bağladım pc de görmüyo telefonuTelefon genelde böyle durumlarda kapanmamış oluyor. Bataryayı bir şekilde çıkarıp takabilirsen düzeleceğini düşünüyorum ya da kendi kendine düzelebilir. Dampierre arkadaşımız aynı sorunu yaşamıştı sanırım, onun telefonu kendiliğinden düzelmişti.evet tabiki az çok bilgim var biliyorum 8 saniyede tuttum bayada uzun tuttum banamısın demiyo telefonayrıca pc ye bağladım pc de görmüyo telefonu
aynı problem bende de oldu nokia'ya götürdüm pili bitmiş değişmesi lazım dediler garantiye bıraktım 1 ay sonra yani dün aldım n8imi annna yı da yüklemişler içine çok da güzel olmuş şu ana kadar hiç bir problemle de karşılaşmadım
Telefon genelde böyle durumlarda kapanmamış oluyor. Bataryayı bir şekilde çıkarıp takabilirsen düzeleceğini düşünüyorum ya da kendi kendine düzelebilir. Dampierre arkadaşımız aynı sorunu yaşamıştı sanırım, onun telefonu kendiliğinden düzelmişti.

Ben yanlış hatırlıyormuşum demekki dostum.yarım saat bırak odada yalnız bırak şarja takılı psikolojisi düzelsin sonra çalışır----------Eklendi @ 20:06:51 ---------- Yazıldı @ 20:03:46 ----------şaka yapmamak gerekirse :P dead flash işini görür fakat, açma tuşuna basıp çekmeyeceksin ısrarla 10-15 saniye bas. Şarj ve pc kablosu aynı anda takılı olsun. Olmazsa garantiye yolla, telefonun durum ciddi gibi gözüküyor.