N8'im için kaliteli bir dış kulaklık arıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
N8'im için kaliteli bir dış kulaklık arıyorum!
Şu an idareten bunu kullanıyorum..

Marka bu tarz kaliteli olsun, özellikle böyle dış kulaklık tarzımdır.. 100:tl:'ye kadar yolu var.. Bu fiyata alabileceğim en kaliteli kulaklık nedir arkadaşlar?
Bass manyağıyımdır..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sennheiser cx200 89 liraya aldım mütiş bişey bas moduna aldıgım zaman telefonu beynim inliyor resmen tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
İşten gelince akşam incelicem Gökhan :oke:
O sırada yeni önerileride bekliyorum ona göre :D Akşam karşılaştırma yaparık (;

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Fevzi sanırsam seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.N8'in yanında verdikleri kulaklık resmen küfür mahiyetinde.Sesi biraz iyi olsada kulağıma 3 boyutda verdikleri slikonlar bir türlü oturmadı devamı ise görüntü kirliliği.Göze hitap eden aynı zamanda ses ve bas olarak ortasını bulabileceğim bir kulaklık arıyorum.Tamamıyla karar kıldığım kulaklık aşağıda belirttiğimdir fakat philips ara ara bas konusunda git geller yaşatıyor.Olmıyacak üründe en kaliteli seslere şahit oldum.Kulaklıkdan az çok anlayan biri olarak yada bu işin içinde olan arkadaşlar tavsiye değilde sadece bu ürün hakkında bir genelleme yaparsa memnun olurum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
sennheiser cx200 89 liraya aldım mütiş bişey bas moduna aldıgım zaman telefonu beynim inliyor resmen tavsiye ederim

En son kullanacağım kulaklık modeli :kotu:
Dış kulaklık arıyorum dedim dostum sen bana iç kulaklığı öneriyorsun :ah

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Fevzi sanırsam seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.N8'in yanında verdikleri kulaklık resmen küfür mahiyetinde.Sesi biraz iyi olsada kulağıma 3 boyutda verdikleri slikonlar bir türlü oturmadı devamı ise görüntü kirliliği.Göze hitap eden aynı zamanda ses ve bas olarak ortasını bulabileceğim bir kulaklık arıyorum.Tamamıyla karar kıldığım kulaklık aşağıda belirttiğimdir fakat philips ara ara bas konusunda git geller yaşatıyor.Olmıyacak üründe en kaliteli seslere şahit oldum.Kulaklıkdan az çok anlayan biri olarak yada bu işin içinde olan arkadaşlar tavsiye değilde sadece bu ürün hakkında bir genelleme yaparsa memnun olurum.

Hoca pc kulaklığım var zaten hemde 4 senedir kullanıyorum Logitech Clear Chat Pro harika bir şey..
Ben konuda verdiğim örnekteki gibi kulaklık arıyorum..
Neyse kendim bulucam.. Elektronik siteleri incelicem tek tek zamanım olduğunda..

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Hoca pc kulaklığım var zaten hemde 4 senedir kullanıyorum Logitech Clear Chat Pro harika bir şey..
Ben konuda verdiğim örnekteki gibi kulaklık arıyorum..
Neyse kendim bulucam.. Elektronik siteleri incelicem tek tek zamanım olduğunda..

Fevzi aradığın kulaklığa inşallah ulaşırsın.Benim konuya kattığım kulaklık tamamen farklı bir boyutda.Pc değilde telefon için kullanmak istiyorum önceliğim bu yönde.Ses ve bas konusunda iyi olduğu kadar görsel olarakda hitap etmeli.Hani yine temel sistemi biliyorsundur.Her açıdan karar kıldığım fakat emin olamadığım bir kulaklık.Logitech olarak sadece mouse hoşuma gitti.Logitech set almayı düşünüyordum.Hoparlörden,kulaklığa açıkcası beni etkilemedi.Şansımı bu kez Philips'den yana kullanma niyetindeyim.İhtiyaç duyduğum yanı olarak kesin bir dille önerirmisin.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Linkteki kulaklık konusunda bişey diyemicem çünkü philips kullanacağım en son markadır.. Benim tüm bilgisayar çevre birimlerim Logitechtir.. Amerikan malı..
Kulaklığıda bulsam logitech alıcam ama yok

aleranol

aleranol

Üye
Ben Philips o Neil kullanıyorum çok memnunum ancak mahvettim. 100tl kadar demişsin de gecen bunu alırken 110tlye candidskull marka bir kulaklık görmüştüm. Kulak boyunda tam boy olmayanlardan. Çok güzel baslari vardi.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Yakın zamanda bir araştırma yapacağım kulaklıklarla ilgili.. Ya önceliğim her zaman Logitech olmuştur.. Ama hiçbir mağazada Logitech dış kulaklık bulamadım.. İnternette ava çıkıp buraya beğendiklerimi paylaşıcam onlar üzerinden bi beyin fırtınası yaparız arkadaşlar.. Elimdeki SENNHEISER şimdilik iş görüyor..

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Fevzi Logitech'den bir koparsan önün açılacak gibi.Tabi bu fırsatlardan bizimde yararlanmamız mümkün olacak.Hünerlerini göstermelisin.Çok kafa karıştıran bir konu kulaklık her yanıyla basit kalsada ses bu müzik düşkünlüğünü ele alırsak biraz detay istiyor bir nevi öneri-bilgi.Değineceğin noktaları ve genel bir konuyu beklemeyi isterdim ama artık bir kulaklık sipariş ettim yinede hoşuma giden ve doruklara ulaştıracak bir kulaklığa vasıtanla ulaşmam mümkün olacak bu hissi şimdiden yaşıyorum bir 2.neden olmasın :) Ek olarak philips beklentilerimin fazlasıyla altında çıktı artık senin gibi son kulvara atmakda fayda var diyorum.Adidas hd 220 Sennheiser baya bi iş görecek gibi Sennheiseri yönelmemde faydan çok ve çok sağol :)

uMTOku

Üye
Cx-300 yada 400 ebaydan ucuza alırsın
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt