N8i biLgisayara bağLayın dior ANLAMADIM YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hastali

Üye
    Konu Sahibi
N8i biLgisayara bağLayın dior ANLAMADIM YARDIM
ya arkadaşlar bu günceLLeme hepimizi oLduğu gibi benişde bitirdi haLa yok 5dakka önce telefonda teLefon günceLLemesi war die uyarı çıktı bastım hiçbişi gözükmüyor sadece biLgisayara bağlayın dior bağliyorum play tuşu gibi biş iwar basiorum nokia updaterdan yapın dio ondan bakiorum yok ama war die uyarı werdi ben almadım hiçbişey ya

doruk944

doruk944

Üye
en iyisi yarını beklemek bende daha çıkmadı bile ama inşalah yarın stabil bir şekilde hepsine sunulur

hastali

Üye
    Konu Sahibi
amiiin

blackbird48

blackbird48

Üye
amiiiiiiiiiiiiiiin

hastali

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda bilgsi olan arakdaşlar warmııı

suat1111

suat1111

Üye
bu konu ile ilgili bi sürü konu açıldı yok işte sıra ile gelecek

hastali

Üye
    Konu Sahibi
onları bende bliorum kardeşim bana güncelleme war die telefon uyarı werio ama basiorum hçbişi yok osaçma geldi ozmn neden bana güncelleme war die ekranda uyarı çıkıo

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ya kafaya cok takmayin c7ye geldide.noldu heycan yapcak kadar buyuk deisiklik yok zaten :D siz.asil pr2,0 icin heycan yapin :D

hastali

Üye
    Konu Sahibi
o gelene kdr 5tane nokia çıkar :D

karasahinemre

Üye
abi o öle duruyo bende de var sabit 1 tane yüklenmiyo o :D

vito andolini

vito andolini

Üye
eğer bilgisayardaki ovi eski versiyonsa sorun çıkarır onu bi yenile bence

suat1111

suat1111

Üye
4 rengin hepsinden alsaydık hiç olmazsa birine gelirdi:ehe

matanist

matanist

Üye
4 rengin hepsinden alsaydık hiç olmazsa birine gelirdi:ehe

Bu bak iyiydi :D
5800 Kullanıcısı bir arkadaşım var akşam durumdan bahsettim. O da aynen şöyle dedi. Benim de 5800 kullanan arkadaşlarım vardı. Onlar güncellemeyi yaptıktan 1 ay sonra ancak ben güncelleme alabildim dedi. Ben de onun üzerine artık bakmıyorum güncelleme var mı yok mu diye :D
Hem bir arkadaşın da dediği üzere çıksa ne olacak telefon uçacak mı? O güncelleme ile telefon artık bilgisayar mı olacak? Veya arabaya dönüşüp bizi gezdirecek mi?

Utku

Utku

Üye
Ne güncellemeymiş arkadaş:hmmm

blackbird48

blackbird48

Üye
Bu bak iyiydi :D
5800 Kullanıcısı bir arkadaşım var akşam durumdan bahsettim. O da aynen şöyle dedi. Benim de 5800 kullanan arkadaşlarım vardı. Onlar güncellemeyi yaptıktan 1 ay sonra ancak ben güncelleme alabildim dedi. Ben de onun üzerine artık bakmıyorum güncelleme var mı yok mu diye :D
Hem bir arkadaşın da dediği üzere çıksa ne olacak telefon uçacak mı? O güncelleme ile telefon artık bilgisayar mı olacak? Veya arabaya dönüşüp bizi gezdirecek mi?
valla seni tebrik ediyorum bu yorumunla duygularımızı açıklamış oldun NOKIA ALLAH belanı versin diyorum bu kadar insanı kandırmaya yada sabırsızlandırmaya ne hakkın var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt